Monoblokk WC Tartályok

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden WC tartályunkat, amely alkalmas arra, hogy monoblokkos WC tartályként funkcionáljon. Az egyik legnépszerűbb WC típushoz tartozik, a legtöbb háztartásban ezt használják, így nagyon nem lősz vele mellé, ha te is emellett teszed le a voksodat.

Arra azonban felhívjuk a figyelmedet, hogy ha falba építhető variációt keresel, akkor ne itt keress tovább, hanem az annak megfelelő termékkategóriában, mert a monoblokk WC tartályok közül egyik sem építhető be a falba. Persze sokan nem szeretnének falat bontani, így ha te is közéjük tartozol, akkor nézz körül bátran a monoblokk WC tartályaink között!

Nézet:
Sorrend:
 

A SaniterLine 2009-es megalakulása óta sok változáson ment át, a webshop után nyitottunk időközben egy hagyományos üzletet is, de van, ami már a kezdet kezdetétől változatlan, és ez nem más, mint az ügyfélközpontúság. Célunk, hogy vásárlóink mindent megtaláljanak, ami csak a szaniterekhez tartozhat, ugyanakkor ne kelljen a minőség miatt aggódniuk, éppen ezért mi már előválogatjuk a termékeket, és csak azoknak a gyártóknak a termékei kerülhetnek a kínálatunkba, akik hosszú ideje stabilan magas színvonalat képviselnek a szaniterek területén. 

 

A könnyen használható, logikus webshopunk és nagy szakértelemmel rendelkező kollégáink segítenek eligazodni a szaniterek útvesztőiben. Mindezek együtt annyira közkedveltté tettek bennünket, hogy bekerültünk az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha szeretnéd tudni, hogy miért, gyere, vásárolj nálunk, és megtudod!

 

Már a WC sem a régi!

 

De talán ez nem is olyan nagy baj!

 

Míg korábban nem volt erre gond, ma már WC-t választani sem olyan könnyű, mint elsőre gondolnánk. Megannyi kérdést kell körbejárni, hogy valóban a lehető legjobb variációt tudd kiválasztani.

 

Figyelni kell természetesen a méretre, hogy mekkora helyet tudsz kiszorítani a mellékhelyiség számára, de még azt is meg kell választanod, hogy a falon belül vagy a falon kívül legyen a WC tartály. Ha a falon belüli megoldást választod, akkor nem a monoblokkos tartályok között kell keresned, ám ha falon kívül szeretnéd tudni a tartályt, akkor a legjobb helyen jársz.

 

Kinek lesz jó a monoblokkos WC tartály?

 

Számos előnye van ennek a típusnak, bármennyire is tűnik jobbnak a rejtett variáció. Ha itt ugyanis elromlik valami, akkor sokkal könnyebben javítható, hiszen még csak falat sem kell hozzá bontani.

 

A WC és a tartály egységet alkotnak, és ha ügyesen választasz a monoblokkos WC tartályaink közül, akkor igazán stílusos mellékhelyiséget kaphatsz.

 

Többféle bekötéssel (alsó és oldalsó) kapható ez a tartálytípus, így erre is mindenképpen oda kell figyelned, amikor választasz. 

 

Ha tehát nem szeretnéd, hogy mindenféle csövek kössék össze a WC-t és a tartályt, akkor ezt a fajtát választod, mert a kompakt, egységes kinézetén túl további előnye, hogy sokkal könnyebben tisztán tartható, mint a hagyományos tartályos társai.

 

Hogyan válassz termékeink közül?

 

Ha biztos vagy abban, hogy ilyen letisztult darabot szeretnél választani, akkor nincs más teendőd, mint a szűrőinket alkalmazva kiválasztani a kedvenc márkádat és esetleg a szériát is megadhatod. 

 

Ami viszont kardinális jelentőséggel bír, az a tartály magassága, így fontos, hogy pontos információkkal rendelkezz.

 

Továbbá ki tudod választani, hogy egy- vagy kétöblítéses tartályt szeretnél-e, bár a kétöblítéses a vízhasználat, takarékosság és környezetvédelem jegyében jobb választásnak bizonyul.

 

Ha mindez megvan, akkor máris teheted a megfelelő darabot a kosaradba, de ha még akad megválaszolatlan kérdésed, készséggel segítünk a döntés meghozatalában!