WC modulok

Ebben a termékkategóriában találod az általunk forgalmazott WC-modulokat, amelyek elengedetetlen tartozékai a WC-knek, már ha szeretnéd őket használni. Ezek a tartozékok ugyanis abban lesznek a segítségedre, hogy a WC tökéletesen működjön.

Többféle WC-modult kínálunk, így akár fali, akár talpon álló WC-hez megtalálod majd a tökéletes darabot. Persze itt a külcsín nem sokat nyom a latban, inkább a belbecs lesz az érdekes, amelyet a beszerelést végző szakemberrel lesz érdemes átbeszélni. Ha megvannak a pontos paraméterek, akkor bátran nézz szét a kínálatunkban, és válaszd ki a számodra ideális terméket!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk már több mint tíz éve áll az otthonteremtők rendelkezésére, hogy amikor szaniter vásárlására kerül a sor, akkor legyen egy olyan hely, ahol mindent kiváló minőségben és nagy választékban meg lehet találni. Igyekszünk minden stílust kiszolgálni, sőt minden újítás és minden fejlesztés azonnal megjelenik a mi kínálatunkban is. Webshopunk könnyen használható, ám egy ideje már személyesen látogatható üzletünkben is állunk a vásárlóink rendelkezésére. Hogy mennyire azt adjuk, amire szükség van, mi sem mutatja jobban, mint hogy az ország három legjobb szaniterkereskedője közé választottak minket.

 

Miért érdemes odafigyelni a WC-re?

 

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem figyelnek kellőképp a WC kialakítására, ezzel viszont rengeteg mindentől megfosztják magukat.

 

Többek között a takarékos vízhasználattól, amely nem elhanyagolható felesleges költséggel terheli a családi kasszát. Sőt, lemondanak a kényelemről is, hiszen a szagelszívás és -semlegesítés igencsak hasznos funkció egy mellékhelyiségben.

 

Ha te nem szeretnél ebbe a csapdába esni, válassz WC moduljaink közül!

 

Miért van szükség WC-modulokra?

 

Ez a modern eszköz nem is olyan régen került csak piacra, ám hamar elnyerte a vásárlók tetszését, hiszen minimális szereléssel lehet csatlakoztatni a vízhálózatra, és túl azon, hogy mindegyik ilyen termék rendkívül elegáns, nagyon praktikus is.

 

Számtalan extra funkcióval rendelkezik, így a hagyományos WC-ket bizony teljesen kenterbe veri. Ha te is szereted a minél korszerűbb megoldásokat, ha szeretsz ökologikusan, esztétikusan és komfortosan élni annak minden szükségletével együtt, akkor bizony nem hagyod ki ezeket az újszerű modulokat sem az otthonodból, webáruházunk WC-tartályai között meg is találod ezeket a fantasztikus darabokat.

 

Hogyan vásárolj WC-modulokat?

 

Ahogy azt már korábban is említettük, a WC-modulok esetében nem a szépséget kell figyelni, hanem a méretet, a típust és a funkciókat. Mutatjuk is, hogy mikre érdemes odafigyelned!

 

Mielőtt választanál, döntsd el vagy nézd meg, hogy álló vagy fali WC-hez keresel-e modult, ugyanis mindkettő különböző tartozékokat igényel. Ahogy azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy honnan történik a vízbevezetés.

 

Persze azért a szépségről sem kell teljesen lemondani, hiszen a modulok különféle színekben érhetőek el, így lehetőséged nyílik fekete, homokszürke, fehér, menta, beton- vagy palahatású változatot tenni a virtuális kosaradba.

 

Érdemes arra a termékre rákattintani, amely első látásra elnyeri a tetszésedet, mert ott további információkat találsz a méretét, a burkolatát, a rögzítési magasságát, az öblítési mennyiséget, valamint az olyan extrákat tekintve is, mint amilyen a jelzővilágítás, a szagelszívás vagy a szagsemlegesítés. 

 

További információt kaphatsz ugyanitt arról is, hogy milyen szerelési tartozékokat találsz majd a dobozban, ám ha úgy érzed, hogy valami nem egyértelmű, vagy valamit nem találsz, akkor keress minket bátran elérhetőségeink valamelyikén!