Szaniterek

Szaniterek

 Amikor a fürdőszoba megtervezése kerül napirendre, általában a legelső eldöntendő kérdés (vagy a második, abban az esetben, ha a csempe kérdése a fő prioritás), hogy milyen legyen a szaniter.

Esztétikus fürdőszobát szeretnél? Oldalunkon bőséges választékban találsz változatos típusú és fajtájú fürdőszobai szanitert, természetesen a kapcsolódó kiegészítőkkel együtt. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ha felújítanál vagy építkezel, tekintsd meg prémiumminőségű termékeinket, illetve akcióinkat! Felmerülő kérdéseidre kollégáink készséggel válaszolnak!

A felújítási, építési munkálatok előtt érdemes szétnézni a piacon, alaposan átgondolni, milyen formájú és típusú szanitert szeretnél a fürdőszobádba, szakember véleményét kikérni a lehetőségekről.

 Kis fogalomhatározó

 Szaniterek. Gyakran használjuk a kifejezést, de sokan nincsenek tisztában vele, mit is takar az elnevezés. A szaniter egy gyűjtőfogalom, egészségügyi és mosdóhigiéniai termékeket, illetve a fürdőszobai bútorok összességét értjük rajta. Ide tartoznak például a mosdókagylók, a kádak, a zuhanyfülkék, a wc-k, a piszoárok.

Vásárlásukkor nagyon fontos a magas minőségű darabok beépítése, hiszen ezeket hosszú éveken át használjuk nap mint nap.

 Szaniterek anyagai és típusai

 A szanitertermékek anyagában lehetnek eltérések, mert amíg a mosdók, a WC-csészék vagy a bidék általában kerámiából vagy porcelánból, addig egy fürdőkád akrilból vagy akár zománcból készül. Zuhanytálcákat pedig általában műanyagból készítenek.

Minden bizonnyal mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő mosdóhigiéniai terméket, mivel manapság ezek többféle színben és méretben kaphatóak. Szinte alapszabály, hogy fürdőszoba felújításakor vagy építkezéskor magas minőségű terméket választunk, még akkor is, ha ezzel az adott pillanatban nem spórolunk. Hosszú távon viszont megtérül a befektetés, tehát mégis spórolunk, mert egy drágább, tartósabb szaniter több tíz évig is kitart, ellentétben egy olcsóbb, gyengébb minőségű darabbal, ami ha meghibásodik, borzasztó drágán cserélhető, ha számításba vesszük a vele járó felújítási költségeket is.

Oldalunkon a legnagyobb magyarországi és külföldi márkák prémiumminőségű és esztétikus modelljei közül választhatsz, mint amilyen például az Alföldi, Aqualine, Roca, Villeroy & Boch, Geberit vagy az Arezzo Design.

 Az általunk forgalmazott minden egyes termékhez kapcsolódó összes fontos információt megtalálod weboldalunkon.

Legyen akár falra szerelhető vagy beépíthető, esetleg álló a kiszemelt mosdó, elegáns és formatervezett típusokban nincs hiány nálunk.

 Az ízlésednek megfelelő mellékhelyiséget is kialakíthatod, hiszen megtalálod a fali vagy az álló WC-csészéket, illetve az ún. monoblokk típust is, többféle színben, ívelt vagy szögletes kivitelben.

 Ahogy a kínálatunkban láthatod, változatos formájú és típusú szaniterekből választhatsz közösségi használat céljából is; elég csak az általunk forgalmazott bidékre vagy vizeldékre gondolni.

Ne felejtsd, hogy egy minőségi szaniter sok éven keresztül fog szolgálni a fürdőszobádban!

 A termékeknél a szűrők segítenek a hatékonyabb keresésben és vásárlásban. Ha van vásárlói fiókod, akkor használd a rendelésnél, de természetesen lehetőséged van vásárolni regisztráció nélkül is. A megvásárolt termékek személyesen is átvehetőek üzletünkben, de a megrendelt áru kiszállítását Magyarország teljes területére vállaljuk; fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával, internetes vásárlás esetén bankkártyával, előreutalással, illetve utánvétes fizetés is lehetséges.