WC Csészék

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami WC-csésze. Talán azt hiszed, hogy egyszerű dolog WC-csészét választani, de mi biztosítunk afelől, hogy a bőség zavara vár rád.

Eleve háromféle típusú WC-csésze közül tudsz választani, ami még további változatokat jelent szín, márka és méretügyileg is. Ha pedig ehhez még hozzáveszed, hogy a partnereink folyamatosan dobják piacra az új és még újabb modelleket, akkor láthatod, hogy nem is olyan könnyű dönteni. Nézd meg kínálatunkat, és ha úgy érzed, elvesztél, és jól jönne egy kis iránymutatás, kérd a segítségünket a választás során!

A SzaniterOnline.hu webes áruházat 2009-ben hoztuk létre nem titkoltan azzal a céllal, hogy azok a vásárlók, akik minőségi szanitereket szeretnének a fürdőszobájukba, egy helyen megtaláljanak mindent. Több ezer termékünket kizárólag olyan gyártóktól vesszük át, akik az elmúlt években már bizonyították: termékeik a prémium minőséget képviselik. A kiváló termékkínálat és a szaktudással rendelkező munkatársaink tökéletes kombinációt jelentettek, és egészen a három legjobb magyar szaniterkereskedők sorába repített minket. Kihívást keresve aztán elindítottuk személyesen látogatható üzletünket, hogy még nagyobb élménnyé tegyük a szanitervásárlást!

Te tudod, hogy hányféle WC-csésze létezik?

Amíg az átlagember, aki most történetesen nem is vízvezeték-szerelő, nem kerül olyan helyzetbe, hogy WC-csészére van szüksége, addig nem is foglalkozik soha ezzel a kérdéskörrel.

Elvégzi a dolgát, esetleg vendégségben rácsodálkozik, hogy milyen hiperszuper-ultramodern modellt választottak a házigazdák, de amint kimegy a többiekhez, el is feledkezik az élményről.

Aztán amikor építkezés, költözés, felújítás vagy épp meghibásodás miatt választania kell egyet, akkor érzi magát csak igazán elveszettnek.

De nem kell, hogy ez így maradjon, mert ha a megfelelő helyen szeretnél vásárolni, például nálunk, akkor online, akár offline, szakszerű segítségnyújtásban és teljes körű információszerzésben lesz majd részed.

De melyik lesz jó neked?

Alapvetően először abban kell döntésre jutnod, hogy a három fő típus közül melyik lesz az, amelyik a leginkább passzol a fürdőszobádba!

  • Fali WC-csésze minden álmod?
  • Esetleg tetszenek a cső nélküli, roppant dekoratív monoblokk WC-csészék?
  • Netán a hagyományos álló kivitel hűséges felhasználója vagy?

Fontos, hogy felmérd, mekkora hely jut a WC-csészének, hogy ne akkor érjen kellemetlen meglepetés, amikor először leülsz az új WC-csészédre! 

Ha ezzel megvagy, még akkor is sok választási lehetőséged van, nézd meg hát a teljes szaniter kínálatunkat! Minden típusból és méretből tudsz a saját egyéni ízlésed alapján választani, így nem csak komfortos, de szép is lesz a fürdőszobád!

Hogyan vásárolj?

Hogy minél több segítséget nyújthassunk a választás során, a három típusnak külön kategóriát hoztunk létre, így ha eldöntötted, melyik fajta WC-csészét szeretnéd az otthonodba, kattins bátran!

Persze tovább fogod tudni szűkíteni a keresést árkategória, márka, forma, méret, öblítés, felületbevonat és tartozékok szerint is, így ha minden igényedet pontosan megadod, sokkal egyszerűbb helyzetbe kerülsz, hiszen akkor már célirányosan csak azokat a WC-csészéket látod, amelyek megfelelnek minden kritériumnak!

Pontosítsd hát a keresést, hogy mihamarabb rátalálj a tökéletes WC-csészére!