Mosdók

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden mosdót, amelyek minden fürdőszoba nélkülözhetetlen kellékei, ha nem épp a lehető legközpontibb elemei. Mosdót mindenki használ, naponta többször is, reggel és este is meglehetősen nagy forgalmat bonyolít le, így aztán mindenképpen nagyon fontos, hogy a megfelelőt válaszd magadnak, magatoknak!

Szerencsére ma már a gyártók mindenkire gondolnak, így akár egyedülálló vagy, akár nagycsaládos, akár az elegáns stílus, akár a minimalizmus híve vagy, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes darabot, amely hasznos és szép eleme lesz a fürdőszobádnak! Kellemes válogatást kívánunk!

Már 2009 óta azon dolgozunk a SaniterLine-nál, hogy minden otthonteremtő és felújító a lehető leggördülékenyebben tudja beszerezni az otthonához szükséges szanitereket, természetesen kiváló minőségben. Míg eleinte ezt csak a virtuális térben tudtuk megtenni, addig 2011-től kezdődően már hagyományos üzletünk is a vásárlók rendelkezésére áll, ahol szakképzett munkatársaink valóban segítenek eligazodni a szaniterek útvesztőjében.

Hogy ezt mennyire tesszük jól, mi sem mutatja jobban, minthogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha szaniterre van szükséged, tekintsd meg kínálatunkat, és próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

A fürdőszoba központja!

Ugye neked is megvannak azok a klasszikus filmjelenetek, amikor a család apraja-nagyja a mosdó előtt tüsténkedik reggelente, hogy egy fogmosás, egy borotválkozás vagy épp egy smink erejéig odaférhessen a csaphoz? 

Talán nincs ez másként nálatok sem, így ha igazán belegondolsz, akkor bizony rájössz, hogy a mosdó igenis a fürdőszoba szíve, vagyis központi eleme, hiszen egészen biztosan többet használjátok egy nap, mint mondjuk a fürdőkádat.

Ezért aztán ha egy percig is úgy gondoltad, hogy gyorsan és könnyen választasz új mosdót a fürdőszobádba, akkor mindenképpen megfontoltságra intünk!

Mire figyelj, amikor mosdót választasz?

Először is fontos eldöntened, hogy hagyományos mosdót, modsótálat, beépíthető vagy álló mosdót keresel. Ha ez megvan, akkor könnyen lehet, hogy még mosdólábra és szifontakaróra is szükséged lesz.

Mindenképpen fontos, hogy mérj, hogy semmiképpen se legyen nagyobb a mosdó, mint a rendelkezésre álló hely, de túl kicsi se legyen, hogy valóban kiszolgálja az igényeidet, így mindenképp vedd figyelembe a szélességét, a mélységét és a magasságát. 

Választhatsz balos, jobbos vagy hagyományos kivitelt, sőt akár egy- vagy kétmedencés mosdó mellett is leteheted a voksodat.

Ma már a gyártók többféle felületi bevonattal kezelt modellt árulnak, így ennek is érdemes utánajárni, hogy neked melyik lesz a legjobb.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül az esztétikum mellett sem, így a mosdó formáját és színét is érdemes alapos megfontolás után kiválasztani.

Bár webshopunkban is minden információt közlünk a termékekről, azért a legjobb mégiscsak az, ha személyesen látogatsz el hozzánk, hogy megvásárold a számodra tökéletes szanitert!

Hogyan vásárolj mosdót nálunk?

Mindenképpen érdemes először a webshopunkban körülnézni, ugyanis a megfelelő szűrők (méret, szín, széria, forma, csapfurat, medence, túlfolyó és oldal) beállításával csak azok a mosdók jelennek meg előtted, amelyek méretben és egyéb fontos paraméterekben biztosan passzolni fognak a fürdőszobádhoz. 

Ezután pedig már csak a szépérzéked és a stílusod lesz a mérvadó, így már nyugodtan hagyatkozhatsz a saját megérzéseidre.

Munkatársaink természetesen ekkor is rendelkezésedre állnak, hogy minden kérdésedre maradéktalanul választ kapj!