Vizeldék

Ebben a kategóriában találsz meg minden vizeldét, melyet a kínálatunkból választhatsz. Természetesen otthoni körülmények között ritkább esetben szereltetnek be az emberek vizeldét, de amennyiben szórakozóhelyre, vendéglátó egységbe, irodába, közintézménybe, rendelőbe keresel férfiak számára minél higiénikusabb, modernebb, kényelmesebb és esztétikusabb vizeldét, akkor kifejezetten jó helyen jársz.

Felejtsd el a hagyományos, ormótlan darabokat, hiszen nap mint nap frissülő kínálattal, csúcszuper és hipermodern vizeldékkel gondoskodhatsz férfi látogatóidról! Tekintsd meg vizeldéinket, és tedd komfortossá a mellékhelyiségben töltendő időt a vendégeid számára!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-ben azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg a SzaniterOnline.hu webshopját, hogy végre legyen egy olyan, az ország bármely pontjáról elérhető hely, ahol a fürdőszoba-építők és -felújítók mindent megtalálnak, amire csak egy komfortos és esztétikus fürdőszobában szükség lehet. Így lett aztán olyannyira teljes a paletta, hogy nincs olyan minőségi szaniteráru, ami ne lenne fellelhető a kínálatunkban. Azért pedig, hogy vásárlóink kedvükre válogathassanak, csak olyan márkákat forgalmazunk, akik hosszú évek, évtizedek óta kiváló minőségű termékekkel kényeztetik a vásárlókat.

A webshop sikere után megnyitottuk első üzletünket is, ahol a kiváló termékek mellett még a személyes tanácsadással is fokozzuk a vásárlói élményt. Hogy a vevőink ezt mennyire díjazzák, kiderül abból is, hogy bekerültünk Magyarország három legjobb szaniterkereskedője közé. Hát kell ennél nagyobb elismerés?

Mikor jön jól egy vizelde?

A vizeldét, más néven piszoárt jobbára nyilvános illemhelyeken találunk, amik azt hivatottak komfortossá tenni, hogy a férfi vendégek könnyítsenek magukon. Ma már aligha képzelhető el közintézmény, vendéglátó egység, orvosi rendelő vagy éppen benzinkúti mellékhelyiség vizelde nélkül.

Természetesen nem csupán kényelmi oka van annak, hogy vizeldét szereltess a férfi mellékhelyiségbe, hanem higiéniai is.

Mivel a férfiak jobbára állva végzik el a kisdolgukat, a célzási problémákat elkerülendő érdemes a vizeldét választani, mert ha a férfi vendégek ott végzik el a dolgukat, garantáltan cseppmentes marad a vizelde környezete. A WC használatáról ebben az esetben ugyanez nem lenne elmondható, így ha azt szeretnéd, hogy a férfi mellékhelyiség tiszta és a lehetőségekhez mérten kellemes illatú legyen, akkor gondoskodsz vizeldékről is.

Mit tudnak a vizeldék?

Túl az alapvető funkción, amellyel mindegyik vizelde rendelkezik, rengeteg extra választható.

Ilyen többek között az antibakteriális felület, a leszívórendszer, az öblítőperem vagy éppen a radarvezérlés.

Persze a funkció mellett a stílus is nagyon fontos, épp ezért többféle színben, formában és anyagban tudsz választani a vizeldéink közül! Légy stílusos a kis dolgokban is!

Hogyan válassz vizeldét?

Természetesen itt is segítünk neked választani, hiszen a szűrők beállításával meg tudod adni, hogy pontosan milyen elvárásokat támasztasz egy vizeldével szemben.

Legyen fedele, jó lesz a fedél nélküli? Szeretnél a felületére bevonatot? Rendelkezzen vezérléssel, vagy jó lesz a vezérlés nélküli? Milyen bekötési módot választanál legszívesebben? Hol vezetődjön el a víz? 

Gondoltad volna, hogy ennyire sok specifikáció van? Ha úgy érzed, elvesztél, és nem tudod, melyiket válaszd, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre.