Falon Belüli Elemek

Falon belüli elemek

Ebben a termékcsoportban megtalálsz mindent, ami a falon belüli elemeket érinti: beépíthető WC-tartályok, bidé-, vizelde- és mosdó szerelőkeretek, valamint a hozzájuk szükséges szerelési tartozékok teljes kínálata vár rád.

Jóllehet, itt a szépérzék kevesebbet nyom a latba, mégis nagyon fontos elemei a szanitereknek! Minden elismert külföldi és magyar gyártó terméke megtalálható a listában, hogy valóban minőségi termékek közül tudj választani. Legyen szó bármekkora méretű fürdőszobáról vagy mellékhelyiségről, termékeink között megtalálod azt, amit keresel.

A SzaniterOnline.hu 2009-ben alakult, és elsődleges célként azt tűzte ki maga elé, hogy az online térben, internetes webáruházként szolgálja ki a magyar vásárlói igényeket mindennel, ami szaniteráru, azaz ami a fürdőszobába és a mellékhelyiségbe szükséges. Palettánkon minden prémiumminőséggel szolgáló magyar és külföldi márka megtalálható.

2011-ben aztán a folyamatos növekedésnek köszönhetően megnyitottuk raktárunkat és üzletünket is, ahol már a személyes vásárlásra, tanácsadásra is lehetőség nyílik. Mindeközben természetesen ugyanúgy nagy gondot fordítunk az internetes eladásokra is, hiszen ez a fő profilunk, és ez emelt minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé is.

Falon belüli elemek: nem látszik, mégis fontos!

Sokan hajlamosak könnyebben döntést hozni egy olyan terméket illetően, ami nem annyira látványosan szerepel az otthonukban. Mi óva intünk egy könnyelmű döntéstől, mivel a láthatatlan elemek meghibásodása tudja a legnagyobb kellemetlenséget okozni. Gondoljunk csak egy nagy költséggel, munkával és kényelmetlenséggel járó fürdőszobai falfúrásra.

Ezért aztán kiemelkedően fontos, hogy olyan falon belüli elemeket válassz, amik magas minőséget képviselnek.

Akár bidéhez, akár mosdóhoz vagy vizeldéhez keresel szerelőkeretet, kínálatunkban találsz magadnak mérethez és elképzeléshez passzolót, de beépíthető WC-tartályaink is széles választékkal állnak rendelkezésedre. Sőt mi több, ha csupán szerelőelemeket keresel ezekhez a szaniterekhez, akkor is a legjobb kategóriában olvasgatsz.

Hogyan válassz megfelelő terméket?

A következőkben némi segítséget szeretnénk nyújtani, hogy valóban a legoptimálisabb megoldást válaszd.

  • A WC-tartályok esetében fontos, hogy álló vagy fali WC-hez keresel-e falon belüli elemet. Ezenkívül figyelembe kell venni az öblítőtartály méretét, hogy akadálymentes WC-t szeretnél-e kialakítani, tartasz-e igényt szagelszívási lehetőségre. Van lehetőség okos WC falon belüli elemeinek a beszerzésére is, ahogy akad olyan variáció, amelyet kifejezetten panellakásokba ajánlunk. 
  • Bidé szerelőelemeink közül is többféle variáció áll a rendelkezésedre, akár alacsony verzióban is. 
  • Mosdó szerelőkereteink különböző csaptelepekhez illeszkedően választhatóak, így nem kell engedned álmaidból sem.
  • Vizelde szerelőkereteink falon kívüli vagy rejtett vezérléssel kaphatóak, de akár piszoárhoz is megtalálod a megfelelő falon belüli elemet.

Amennyiben a nagy elemek megvannak már, úgy is tartogatunk neked kincseket: támasztólábak, falitartók, szagelszívók, rögzítők és zajcsillapítók egész sora gondoskodik arról, hogy tökéletesen komfortos legyen a fürdőszobád.

Mint ahogy azt a SzaniterOnline.hu vásárlói megszokhatták, ebben a kategóriában is van lehetőség a választék szűkítésére ár, méret, márka és széria szerint, így biztosan nem kell felesleges időt töltened a kutatással, gyorsan be tudod tenni a kosaradba a kívánt terméket, hogy mihamarabb készre szerelhesd a fürdőszobád!