Bidé Szerelőkeretek

Ebben a termékkategóriában találod meg a kínálatunkban szereplő összes bidé szerelőkeretet, amely nélkülözhetetlen eleme minden bidének. Ahogy a bidéknek, úgy a számukra megfelelő szerelőkereteknek is többféle, speciális változata van, így mielőtt a kosaradba helyeznéd a szerelőkeretet, fontos, hogy meggyőződj róla, hogy valóban neked való-e a kiválasztott darab.

Mivel a bidék hatalmas népszerűségnek örvendenek, ezért számos változattal készülünk a számodra. Természetesen munkatársaink is segítenek neked, de mindenképpen érdemes a bidédet szerelő, az otthonod adottságait jól ismerő szakemberrel tisztázni a szükséges igényeket. Ha ez megvan, máris válogathatsz kedvedre a kínálatunkban!

Nézet:
Sorrend:

A 2009-es megalakulás óta a SaniterLine-nál arra törekszünk, hogy a lehető legkönnyebbé tegyük a szaniteráruk vásárlását mind az építkezőknek, mind pedig a felújítóknak. Nálunk nem kell törnöd a fejed, hogy melyik termékünk minőségi, ugyanis csak olyan gyártók produktumait forgalmazzuk, akiknek a neve összeforrt a minőséggel. Széles választékunk, jól használható webshopunk sokak kedvence lett. 2011 óta pedig személyesen is módunkban áll elkalauzolni a vásárlóinkat a szaniterek útvesztőiben.

 

Mind webshopunk, mind hagyományos üzletünk nagy népszerűségnek örvend, olyannyira, hogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha szaniterre van szükséged, próbálj ki minket!

 

Minden fürdőszobában legyen bidé!

 

A bidé egykoron luxusnak számított.

 

Kutatások bizonyították, hogy sokkal tovább megőrizheted egészségedet, ha használsz bidét is. Bár ez idehaza még csak most van elterjedőben, egyre több olyan lakás és ház kerül átadásra, amiben már alapértelmezetten benne van a bidé. De hogy miért is olyan hasznos? 

 

Többek között azért, mert csökkenti a vastagbélrák előfordulását, valamint ritkul általa az aranyér megbetegedések száma is. 

 

A személyes higiénia rettenetesen fontos, ezért érdemes megfontolni akár a hagyományos, akár a WC-ülőkés, akár a zuhany verziójú bidé beszerelését.

 

Milyen bidé szerelőkeretek között válogathatsz?

 

Talán nem olyan izgalmas dolog a falon belüli elemek közül választani, mint amilyen a bidé szerelőkeret is, ám mégsem hanyagolható el a jelentősége.

 

Első körben fontos, hogy olyan típusú és méretű szerelőkeretet vegyél, mint amilyen és amekkora a bidédhez illik. Így tudsz a kínálatunkból a következők szerint választani:

 

  • Vásárolhatsz falazható (keret nélküli) vagy gipszkartonozható (kerettel rendelkező) rendszert.
  • Szélesség szerint 490-552 mm között választhatsz, mélység szerint 80-195 mm közötti, magasasság szerint pedig 361-1150 mm közötti termékeket találsz nálunk.
  • Hasonlóan fontos információ, hogy fali vagy álló bidéhez keresel-e szerelőkeretet.

 

Ezenfelül természetesen szintén fontos a minőség is, így csak olyan helyről vásárolj, ahol neves márkák termékeit kaphatod meg, hiszen aligha van annál kellemetlenebb, mint fél évvel a felújítás/építkezés után szétverni a falat meghibásodás miatt. Hogy ezt elkerüld, válassz kínálatunkból!

 

Hogyan vásárolj nálunk?

 

Ahogy azt mindig kérjük vásárlóinktól, most is azzal kezdjük, hogy első lépésként mérj, nézd meg, milyen márkájú szanitereid vannak, és legfőképpen kérd ki szakember véleményét, hogy melyik bidé és hozzá kapcsolódóan melyik szerelőkeret lesz számodra az ideális választás.

 

Ha ezek megvannak, akkor a méret, típus, rendszer, márka és széria szerinti szűrők beállítása után csak azok a termékek maradnak a kínálatban, amelyek számodra megfelelőek lehetnek.

 

Amennyiben mégis akad kérdésed, vagy csak nem találsz valamit, fordulj bátran munkatársainkhoz segítségért!