Vizelde Szerelőkeretek

Ebben a termékkategóriában találod az álatunk forgalmazott vizelde szerelőkereteket, amelyek nevéből adódóan nélkülözhetetlen kellékei a férfi WC-k vizeldéinek. Éppen ezért, ha olyan helyet működtetsz, ahol szükség van vizeldére is, akkor mindenképpen érdemes szétnézni a termékeink között.

Bár alapvetően nem egy látványos elemről van szó, közel sem mindegy, hogy melyik terméket választjuk, hiszen mindegyik számos specifikációval bír. A közösségi mellékhelyiségekben kiemelt jelentőséggel bír a higiénia, éppen ezért rendkívül fontos, hogy körültekintően válaszd ki a vizeldével kapcsolatos termékeket, ugyanis nagy igénybevételnek lesznek kitéve.

Nézet:
Sorrend:

Cégünk 2009 óta töretlen lendülettel szolgálja ki szaniterekkel azokat az építkezőket és felújítókat, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. Nálunk biztosan nem kell lemondani a stílusbéli álmaidról csak azért, hogy a minőséget válaszd, hiszen ez a kettő a készletünkben kéz a kézben jár. Eleinte csak online, majd már több mint egy évtizede hagyományos üzletünkben is várják a nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink a vásárlókat, és készséggel segítenek eligazodni a több ezer termékünk között. A minőségnek, a széles kínálatnak és a vevőbarát kiszolgálásnak köszönhetően beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, amely azért garantál egyfajta magas minőséget!

 

Mikor szükséges a vizelde?

 

Amikor oda kerülsz, hogy egy közösségi mellékhelyiséget kell kialakítanod, akkor a női szekcióval viszonylag könnyen lehet végezni. Ezzel szemben a férfi részleg némiképp feladja a leckét, hiszen a hagyományos WC-k mellett az a legideálisabb, ha piszoárokat, vagy ha úgy tetszik, vizeldéket is felszereltetsz.

 

Hogy miért fontos ez? 

 

Többek között azért, mert így az urak sokkal higiénikusabban és gyorsabban tudnak végezni a folyó ügyeikkel, és kevesebb takarítanivalót is hagynak maguk után.

 

Mire érdemes odafigyelni a kialakításakor?

 

Természetesen nagyon fontos, hogy a megfelelő kapacitással számolj, vagyis hogy hány piszoárt alakíts ki. Emellett azonban a falon belüli elemek gondos kiválasztására is nagy hangsúlyt kell, hogy helyezz, hiszen fontos, hogy minél tovább bontás nélkül tudjon optimálisan működni minden vizelde.

 

Hogyan vásárolj vizelde szerelőkereteket a kínálatunkból?

 

Ahogy azt már korábban is említettük, itt nem a külcsín lesz a lényeg, ellenben rendkívül fontos a pontos méret, valamint az egyéb szerelési és technikai paraméterek, ezért erősen javasolt, hogy választás és vásárlás előtt kérd ki a vízvezeték-szerelőd tanácsát!

 

Hogy megkönnyítsük számodra a választást, itt is beállíthatod a jól ismert szűrőket, hogy csak azok a szerelőkeretek jelenjenek meg a képernyődön, amik alkalmasak lesznek arra, hogy a vizeldédbe szerelje be a mesterember.

 

Így kiválaszthatod, hogy:

 

  • milyen márkát, milyen szériát keresel, ezért a márkahűségedről sem kell adott esetben lemondani
  • milyen szélességű, magasságú és mélységű termék fér be ideálisan a kiszemelt helyre.

 

Természetesen a termékekre kattintva még bővebb leírást találsz majd, így megtudhatod, hogy az adott termék gipszkartonozható-e, hogy falon kívüli vagy belüli vezérléssel fogod-e tudni működtetni, hogy állítható-e, hogy hova van elhelyezve a vízcsatlakozás.

 

Amint látod, sok mindenre kell odafigyelni, ám ha körültekintően válogatsz, szinte biztos, hogy tökéletes darabot fogsz tudni kiválasztani. Ám ha mégis elakadnál, akkor keress fel minket bátran, szívesen segítünk a választásban!