Zuhanytálcák

Zuhanytálcák

Ebben a kategóriában zuhanytálca-kínálatunkat tekintheted meg. Ha éppen fürdőszoba felújítás, átépítés vagy éppen építés kellős közepén vagy, és zuhanytálcát keresel, akkor a legjobb helyen jársz. További keresgélés és egyéb termékek felesleges lapozgatásának elkerülése végett összegyűjtöttük neked a zuhanytálcáinkat egy fő csoportba.

További választási lehetőség a kategórián belül a zuhanytálca formája, valamint a kapcsolódó alkatrészek. Mindegy, melyik formát választod, a minőség garantált. Nézz körül kínálatunkban!

A SzaniterOnline.hu 2009-ben azzal a céllal alakult, hogy az online térben szolgálja ki a vásárlók igényeit szaniter témában. Több mint egy évtizede forgalmazzuk a világszinten és itthon is elismert márkák termékeit, melyek között minden fürdőszobai és konyhai szaniteráru megtalálható. 2011-ben megnyílt offline boltunk is, ahol a személyes vásárlásra is lehetőség nyílik. Ugyanakkor az online térben egyre erősödve ma már az ország Top 3 szaniter kereskedőjének egyike vagyunk. 

Milyen zuhanytálcákat találsz nálunk?

A kiváló minőségű zuhanytálca kell legyen a kiindulópont. Ez a zuhanytálca-vásárlás nulladik szabálya.

Ne elégedj meg silány minőséggel, a második legjobbal, ne akarj ezen spórolni, mert a prémium minőség vásárlásával pénzt, időt és rengeteg bosszúságot is megspórolhatsz magadnak. 

A megfelelő anyagból készült zuhanytálca nem kopik, kisebb felületi sérülések javíthatóak rajta, és ellenállóbb, ezért hosszabb ideig tudod használni, azaz jóval később szorul majd cserére. A SzaniterOnline.hu kínálatában kizárólag a legjobb minőséget garantáló gyártók termékei szerepelnek, hisz számunkra épp olyan fontos, hogy minőséget vásárolj tőlünk, mint amennyire neked az, hogy minőséget építs az otthonodba.

Túl a prémium minőségen, már a fürdőszobád stílusa és a te ízlésed lesz a meghatározó. Akár a szögletes formavilág áll hozzád közelebb, akár a lekerekített formák híve vagy, mindenképpen megtalálod a színben és anyagban leginkább tetsző zuhanytálcát, hiszen több száz darabos kínálatunkban minden vásárlói igényt igyekszünk kielégíteni. 

Ha pedig egy helyen szeretnéd megvenni az összes, zuhanytálcához kapcsolódó terméket, azt is könnyen megteheted, hiszen mind kiegészítőket, mint pedig a szerelési tartozékokat tekintve megtalálsz mindent, ami a kiszemelt zuhanytálca beszereléséhez kellhet. Ez már csak azért is fontos, mert így biztosan nem lesznek illeszkedési problémák, hiszen ugyanazon márka termékeit tudod összeválogatni webáruházunkban. 

Hogyan vásárolj tőlünk?

Zuhanytálcáinkat két alkategóriában találod: szögletes vagy íves, így biztosan csak olyan formájú zuhanytálcákat fogsz látni, amik passzolnak a fürdőszobádba. 

Tovább tudod szűkíteni a találati listát márka, ár, szín, anyag, széria, szélesség, mélység, magasság, lefolyóméret és kivitel szerint is, így aztán minden fontos, a döntéshez szükséges paramétert figyelembe tudsz venni.

Találsz nálunk zuhanytálcát szürkében, fehérben, feketében, bézsben. Be tudod állítani, mennyi kereted van rá. Ha márkahű vagy, és van jól bevált brand, nem kell másikat választani. Ha tudod a méreteket, máris megvan az egyik fő szempont. Ha a beépíthető tetszik, kattintsd be azt, ha a padlóra tehető jön be, válogass azok között.

Amit biztosan nem kell tenned: kompromisszumot kötni, választani minőség és szépség között. Vesd össze a fürdőszobád adta lehetőségeket a te igényeiddel, tanulmányozd végig a kínálatot, és mire az utolsó oldalra jutsz, már meglesz a tökéletes zuhanytálcád!