Szögletes Zuhanytálcák

Ebben a kategóriában találsz minden szögletes zuhanytálcánkat, így ha a felújtás vagy az építkezés során úgy döntöttél, hogy a fürdőszobádban szögletes zuhanytálcát szeretnél látni, akkor itt találod az összes ilyen típusú modellt, így nincs más teendőd, mint végignézni ezt a kategóriát.

Mivel minden ember más ízléssel rendelkezik, partnereinknek köszönhetően a szögletes vonalak híveit is ki tudjuk szolgálni, sőt, kínálatunk folyamatosan bővül! Nézz körül nálunk, és találd meg álmaid zuhanytálcáját, akár szögletes formában is!

Nézet:
Sorrend:
 

Közel másfél évtizeddel ezelőtt azzal a céllal alapítottuk a SzaniterOnline.hu webáruházunkat, hogy megkönnyítsük az építkezők, felújítók dolgát. Mivel kizárólag olyan gyártók termékeit áruljuk, akik neve egyet jelent a minőséggel, így a vásárlóinknak már csak arra kellett figyelniük, hogy a megfelelő típust, méretet és az ízlésükhöz passzoló darabokat tegyék a kosarukba. Ez a recept egyenes utat jelentett a siker felé, így pár év elteltével megnyitottuk személyesen látogatható üzletünket is, ahol még professzionálisabb kiszolgálásban tudjuk részesíteni az új és visszatérő vásárlóinkat.

Vevőinknek hála beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, ami kitűnő elismerés és megerősítés lett a számunkra!

Ahány fürdőszoba, annyi stílus

Szerencsére az elmúlt években, évtizedekben rengeteget változtak a trendek, így ma már abszolút nincs egyenfürdőszoba-rendszer, ahogyan az volt az 1980-as, 1990-es években.

Mára már tucatnyi stílus között lavírozhatunk, akár csempe, akár járólap, akár kád, akár zuhanykabin tekintetében, így a lakberendezés gyakorlatilag önkifejezéssé is vált.

Jogunkban és most már szerencsére módunkban is áll úgy alakítani, ahogy szeretnénk. A saját egyéniségünk világát ma már tökéletesen meg tudjuk jeleníteni az otthonunk minden helyiségében, így a fürdőszobában is!

Így aztán ha a minimalista stílus letisztult, egyszerű vonalvezetésre vágysz, mert abszolút nem tetszik a bohém, kerek vagy aszimmetrikus megoldás, akkor sincsen semmi baj! Számtalan olyan szaniter vár rád, ahol az egyenes vonalak, szögletes formák uralkodnak!

Szögletes zuhanytálcát keresel?

Nálunk biztosan megtalálod, ami illik a fürdőszobádba megálmodott világba! 

Szerencsére nem csak a forma szerint, de a szín alapján (fehér, fekete, matt, beige) is tudsz variálni, így még ez is tovább növeli a lehetőségeidet.

Ugyanakkor feltétlenül javasoljuk, hogy választás előtt egyeztess a vízvezeték-szerelőddel, hiszen a szögletes zuhanytálcák esetében is fontos megnézni annak a kivitelezését. Jegyezd fel hát, hogy beépíthetőt keresel-e vagy padlóra tehetőt vagy önhordó típusút. 

Végül, de nem utolsósorban a méret a szaniterek esetében igencsak lényeges, így ezt is pontosan meg kell határozni vásárlás előtt, hogy ne beépítéskor érjenek minket a kellemetlen meglepetések.

Most már biztosan nagyon izgatott vagy, hogy lásd, mit kínálunk neked zuhanytálcáink széles választékával!

Hogyan vásároljak?

Ahogy a fentiekben már elhangzott, első lépésként tudnod kell, hogy milyen méretű és milyen kivitelezésű szögletes zuhanytálcát keresel.

Ha ezeknek az adatoknak a birtokában vagy, akkor használd bátran az alkategóriában is megtalálható szűrőket, így csak azok a szögletes zuhanytálcák fognak megjelenni neked, amik mind méretben, mind kivitelezésben passzolnak.

Természetesen tudsz még márkára, szériára és színre is szűrni, így igazán hatékonyan fogod tudni megtalálni álmaid zuhanytálcáját!

Ne késlekedj hát, kattints és szűrj, hogy mihamarabb a tökéletes zuhanytálcában frissülj fel reggelente vagy lazulj el esténként!