Szifonok & Leeresztők

Szifonok és leeresztők

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami szifonokkal és leeresztőkkel kapcsolatos. Legyen szó akár mosdó-, bidé-, vizelde-, mosógép-, kád- vagy zuhanytálcaszifonokról, biztosan megtalálod nálunk azt, ami a te fürdőszobádhoz illik. A keresést is megkönnyítjük számodra, hogy célratörően tudj vásárolni!

Kizárólag olyan partnerek termékeit forgalmazzuk, akik itthon és külföldön elismert nevek a szaniterek világában, így garantáljuk a prémium minőséget és a legkorszerűbb technikai megoldásokat. Nézd át kínálatunkat!

A SzaniterOnline.hu-t 2009-ben alapítottuk, és először csak az online vásárlói térben voltunk jelen. Üzletpolitikánk egyik alappillére, hogy minél jobb minőségű termékekkel lássuk el vásárlóinkat; a másik alappillér pedig a szakértelem: a szaniterárut nem adhatja el laikus, sokrétű és pontos szakértelmet kíván.

Mind a termékeink, mind pedig a csapatunk sikert arattak, hiszen nem elég, hogy 2011-ben személyesen látogatható üzletet is sikerült nyitnunk, de még be is kerültünk az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ezt az eredményt tartjuk nap mint nap szem előtt, hogy mindig emlékeztessük magunkat: az elveinkből nem engedünk, a vásárlói élményt pedig azóta is igyekszünk folyamatosan még jobbá tenni! Tégy próbára minket!

A rejtett kincsek

Nem győzzük hangsúlyozni: attól, hogy valami nem lehet kifejezetten esztétikus, vagy épp nem kap hangsúlyos szerepet a fürdőszoba látványának kialakításában, azaz alig látható, még igencsak fontos, hogy ne spóroljunk vele.

A szifonok és a leeresztők épp ilyenek! Eldugva élik életüket a mosdók alatt, mosógépek mögött, és csendesen, észrevehetetlenül végzik dolgukat.

És amíg nem tudjuk, hogy ott vannak, addig tart a fürdőszobai világbéke.

Amint gond van velük, felbolydul az élet: csöpög, folyik, ereszt. Minden olyat csinál, amivel nekünk, illetve az általunk kihívott vízvezeték-szerelőnek dolga lesz. Nem is kevés.

No, meg persze neked: tiéd a szakemberkeresés, a takarítás, az anyagi teher és a megoldásig tartó kényelmetlenség.

Ha ezt szeretnéd elkerülni, és csak hírből hallani ezeket a rémtörténeteket, akkor dönts okosan, ha szifonról van szó!

Ha a vízvezeték-szerelők mesélni tudnának…

Akkor elmondanák azt, amit mi most: kifejezetten megéri prémiumminőségű szanitert vásárolni, hacsak nem akarjuk gazdaggá tenni a vízvezeték-szerelőket. 

Számtalan olyan káresetnél asszisztáltak és hozták helyre a szanitereket, ahol a hibát a rossz minőségű, esetleg nem oda való szifon okozta. Jobb esetben kisebb a kár, de egy hosszabb nyaralás alatt történő hiba súlyos anyagi terheket róhat a tulajdonosokra.

Ha szeretnél nyugodt lenni, békésen elmenni pár napra, és utána úgy találni az otthonod, ahogy hagytad, akkor hallgass szakértőinkre, és válassz csúcsminőségű szifont!

Hogyan vásároljak szifonokat, leeresztőket?

Az első és legfontosabb, hogy döntsd el, hova keresel szifont: mosdóba, bidébe, vizeldébe, mosógéphez, kádba vagy zuhanytálcába? 

Ha ez megvan, akkor máris sokkal kevesebb terméket kell végignézned.

Alkategóriánként tudsz szűrni árkategóriára, márkára, szériára, méretre, színre és természetesen anyagra.

Így igazán megkönnyítjük neked a döntést, de természetesen ha kérdésed merül fel, nagy szakértelemmel bíró kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre!