Leeresztő Szelepek Mosdóhoz

Ebben a kategóriában találod meg az általunk kínált leeresztő szelepeket a mosdókhoz, így ha a fürdőszobádat építed vagy újítod fel, akkor egészen biztosan szükséged lesz erre a nem túl nagy, nem túl látványos, ám mégis rendkívül hasznos elemre. Sőt időnként akkor is cserélni kell, ha nincs is felújítás, ugyanis általában erős igénybevételnek vannak kitéve, de persze a megfelelő karbantartás sokat dobhat az élettartamukon.

Ha új mosdód van, akkor semmiképpen se spórolj ezen a kulcsfontosságú részen, lapozd végig kínálatunkat, biztosan meg fogod találni azt a terméket, amely tökéletesen illik majd a kiszemelt vagy már meglévő mosdódhoz!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009 óta van jelen az online kereskedelemben, és azt tekintjük legfőbb küldetésünknek, hogy minden építkező és felújító egy helyen megtaláljon minden szanitert, amire csak a konyhában, a fürdőszobában, a mellékhelyiségben vagy a kertben szükség lehet. Külön odafigyelünk arra is, hogy csak prémiumminőségű termékeket forgalmazzunk, valamint törekszünk a legszélesebb választékra, hogy minden stílus híve megtalálja a számítását. 2011 óta már hagyományos üzletünk is a vásárlók rendelkezésére áll. Mindezeknek köszönhetően beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, így biztos lehetsz abban, hogy jó élmény lesz nálunk vásárolni!

 

A mosdó szerepe

 

Sokan hajlamosak kisebb jelentőséget tulajdonítani a mosdónak, mint mondjuk a kádnak vagy a zuhanykabinnak, holott ha jobban belegondolunk, sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve.

 

A család összes tagja napjában többször mos kezet, fogat, és általában a mosdó előtt állva sminkelünk, fésülködünk, borotválkozunk. Így aztán nem csoda, ha hamar koszolódik, hamar elhasználódik. Éppen ennek a tudatában érdemes tehát úgy határozni, hogy nem adod alább, és igazi minőségi termékeket vásárolsz csak!

 

Miért fontos a megfelelő leeresztő szelep?

 

Persze fontos a mosdó mérete, a színe, a formája, sőt az anyaga sem mindegy, milyen, de mégsem csak ez nyom sokat a latban, mert vitathatatlan, hogy a szifonok és leeresztők lényeges elemei a rendszernek. 

 

A leeresztő szelep lesz ugyanis az az apró tartozék, amely gondoskodik arról, hogy igény szerint meggátolja vagy épp elősegítse a víz lefolyását. Többféle változat létezik belőle, és érdemes időt és energiát szánni arra, hogy megtudd, melyik verzió mire képes. 

 

Hogyan vásárolj leeresztő szelepet mosdóhoz?

 

A kategórián belül ismét megtalálod a közkedvelt szűrőket, így akár márkára, szériára vagy színre is tudsz célirányosan keresni.

 

Továbbá azt is megadhatod, hogy mit vársz el a számodra tökéletes leeresztő szeleptől:

 

  • A típusa szerint választhatsz automata vagy láncos kivitelt, de dönthetsz a click-clack rendszer és a láncos kivitel mellett is.
  • Anyagát tekintve is több választásod van, sőt átmenet is van a különféle anyagok között, így vásárolhatsz fém, fém/műanyag, kerámia/fém, kerámia/műanyag és műanyag leeresztő szelepek között.
  • Kivitelét tekintve is kiválaszthatod, hogy mit szeretnél: túlfolyós vagy túlfolyó nélküli verzió is kerülhet a virtuális kosaradba.

 

Ha minden paramétert megadsz, akkor csak azok a termékeink maradnak a kínálatban, amelyek tökéletesen megfelelnek minden igényednek. Az egyes cikkekre kattitntva még részlettesebb információkat olvashatsz, és egy kattintással a kosaradba emelheted a kiválasztott darabot.

 

Ha nem találod, amit keresel, vagy kérdésed merül fel, fordulj bátran munkatársainkhoz!