Radiátor Szerelvények

Ebben a kategóriában találsz meg minden olyan, radiátorhoz kapcsolódó alkatrészt, amely nélkül bármilyen szuper radiátorod is van, nem fog működni. A radiátorszerelvények és a -szelepek világa kevésbé látványos, esztétikai értékük vajmi kevés, így a laikusok számára talán unalmasnak és jelentéktelennek tűnhet ez a szekció, de szakember bevonásával gyorsan és hatékonyan be tudod szerezni azt, ami a radiátorod üzembe helyezéséhez szükséges. 

Kollégáink a segítségedre lesznek, így neked csak azt kell tudni, milyen típusú a radiátorod! Gyere, és segítünk abban, hogy otthonod kellemesen meleg legyen!

2009-ben azért alapítottuk a SzaniterOnline.hu webshopját, hogy hiányt pótoljunk a szaniteráruk piacán. Szerettük volna, ha a garantált minőségű, széles választékban kapható termékeink minél több helyre eljutnának az országban, hogy példát mutassunk: lehet csak minőségi termékeket árusítani, sőt egy webshop is lehet maximálisan vevőközpontú, így akár a virtuális üzletünkben is hatékonyan tudtuk segíteni vásárlóink választásait.

Mi azonban arra vágytunk, hogy arcokat kapcsolhassunk a nevekhez, így 2011-ben megnyitottuk személyesen is látogatható üzletünket. Ugyanazt folytattuk, mint addig: igyekeztünk minél jobban támogatni a vásárlóinkat a szakmai tudásunkkal, valamint lehetőséget biztosítottunk nekik arra, hogy minél szélesebb választékból tudják eldönteni, melyik szaniter lesz a nekik való.

Fáradozásaink nem maradtak eredmény nélkül, így egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy beválogattak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Elsőre talán úgy tűnik, célt értünk, de a cél nekünk az, hogy folyamatosan fenntartsuk ugyanezt a színvonalat, és hogy még több embert tudjunk kiszolgálni!

Te tudod, mik tartoznak a radiátorszerelvények közé?

Kétféle vásárló érkezik hozzánk: az egyik a laikus, aki teljesen más szakmából jön, de nyilván ő is szeretne fűteni, a másik pedig a szakmabeliek. Az első típus, bármennyire is jár utána mindennek, sokszor rosszul választana, ha nem kérdezne meg minket. A második típust nem kell félteni, seperc alatt összeválogatja azt, amire szüksége van az éppen aktuális munkájához.

Ha nem is vagy képben, akkor is segítünk, hogy a megfelelő szelepet válaszd, amely ha termosztáttal van ellátva, segít neked abban, hogy a kívánt hőmérsékletre tudd felfűteni a szobát, se melegebbre, se hidegebbre a radiátorba áramló fűtővíz szabályozásával. Számtalan szelep van, így valóban érdemes szakmai segítséget kérni munkatársainktól.

Ha a szelep már pipa, akkor már csak a csatlakozók vannak hátra, amelyek biztosítják, hogy a radiátor biztonságosan és esztétikusan kapcsolódik majd a csövekhez. Természetesen itt is többféle méretű, anyagú és fajtájú csatlakozók vannak, így itt is bátran számíthatsz a segítségünkre!

Semmi vész, mi képben vagyunk!

Ha tudod, hogy milyen típusú radiátorhoz keresel alkatrészeket, akkor már nyert ügyünk van! Ha esetleg kész listával jössz, de bizonytalan vagy, akkor is segítünk!

Ha azt hiszed, hogy a szorítógyűrű vásárlása kínszenvedéssel jár, akkor vásárolj radiátorszerelvényeket tőlünk, és bebizonyítjuk az ellenkezőjét!

Hogyan válassz?

Ha saját magadra vagy utalva, akkor segítenek a szűrők, amelyek alkalmazásával meg tudod adni, szelepet vagy csatlakozót keresel, milyen márkájú radiátorhoz, milyen méretű szerelvényre van szükséged.

Ha van konkrét listád, akkor is be tudod állítani úgy a szűrőket, hogy megtaláld, amit keresel, de ha mégis eltévednél a szelepek és a csatlakozók sokszor zordnak tűnő világában, akkor ne feledd, itt vagyunk mi, és készen állunk arra, hogy minél gördülékenyebbé tegyük számodra a vásárlást!