Radiátorszelepek

Ebben a termékkategóriában találod az összes radiátorszelepet, amely kínálatunkban kapható. Bár látszólag apró rész, mégis rendkívül fontos kiegészítő, hiszen a radiátorba áramló forró víz mértékét szabályozza, vagyis ez a kis eszköz lesz a segítségedre abban, hogy megfelelően tudd szabályozni a radiátoraid működését.

 

Természetesen rengetegféle radiátorszelepet találsz kínálatunkban, hiszen minden radiátormárka más szelepet igényel, sőt az sem mindegy, hogy jobbos vagy balos a radiátorod. Mérd fel otthonodban, hogy mire is van szükséged, és keresd ki a szükséges darabokat a kínálatunkból!

Nézet:
Sorrend:
 

2009 óta dolgozunk azon itt a SaniterLine-nál, hogy mindazok, akik az otthonuk felújítására vagy építkezésre adják a fejüket, problémamentesen tudjanak szaniterárukat vásárolni. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy egyrészt hatalmas választékból tudnak vásárolni az ügyfeleink, másrészt pedig úgy, hogy kizárólag megbízható gyártók termékeit forgalmazzuk, így a vásárlóinknak nem kell mérlegelniük, hogy kiváló terméket vásárolnak-e vagy sem.

 

Eleinte csak webáruházunk állt az ügyfeleink rendelkezésére, majt 2011-től megnyitottuk hagyományos üzletünket is, ahol személyesen is segíthetünk a vásárlóknak eligazodni a szaniterek útvesztőiben. Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen nálunk vásárolni, ne habozz kipróbálni!

 

A radiátorszelepek jelentősége

 

Talán még sosem volt olyan fontos a megfelelő hőmérséklet-szabályozás, mint mostanság, amikor is több okból kifolyólag is energiaválság uralja az egész világot. 

 

Ezért aztán rendkívül fontos, hogy a radiátoraid a lehető legoptimálisabb üzemmódban működjenek, ehhez pedig elengedhetetlen a jól működő, azaz szabályozható radiátorszelep.

 

Érdemes ellenőrzést végezni, még mielőtt a farkasordító hideg beköszönt, és ha esetleg a régi radiátorszelepek már elkoptak, és nem látják el tökéletesen a feladatukat, akkor újat kell szereltetni abba a radiátorba, amelyiknél úgy érzed, nem te irányítod a melegségét.

 

Mire figyelj a radiátorszelep vásárlásakor?

 

Fontos, hogy felmérd, mire van szükséged!

 

Egyes raditárok ugyanis balosak, mások jobbosak, igazítsd ehhez a szelepet, valamint ügyelj arra is, hogy egyenes vagy sarok radiátorszelep szükséges-e az adott modellhez.

 

Ami viszont már a saját döntési hatásköröd, az az, hogy termosztáttal vagy termosztát nélkül rendeled meg, illetve színek széles választékából vásárolhatod meg azt a darabot, ami esztétikai szempontból a legjobban illik az otthonodban található radiátorokhoz.

 

Tekintsd meg radiátorszerelvényeink széles választékát, és szerelkezz fel a téli hidegre időben!

 

Hogyan vásárolj radiátorszelepet a kínálatunkból?

 

Mivel számtalan változatban kaphatóak a radiátorszelepeink, ezért hogy megkönnyítsük a dolgodat, a jól megszokott szűrőinket itt is megtalálod.

 

Így aztán nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyik márkára, melyik szériára van szükséged, és ha az megvan, akkor a színt kell megadnod, majd kiválasztanod, hogy sarok vagy egyenes radiátorszelepet szeretnél vásárolni, illetve hogy balos vagy jobbos változatra van szükséged, és ezzel tökéletesen le is szűkíted a kört azokra a radiátorszelepekre, amelyek szóba jöhetnek számodra.

 

Most már csak azt kell megszabnod, hogy termosztátos vagy termosztát nélküli raditároszelepet vásárolnál, és az utolsó teendőd az lesz, hogy a megfelelő darabot a szükséges darabszámban a kosaradba helyezd.

 

Ha viszont nem találsz valamit, ha nem vagy biztos a döntésedben, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz, akár online, akár személyesen!