Papírtörölköző Adagolók

Ebben a kategóriában találod meg az általunk forgalmazott papírtörölköző adagolókat, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen közösségi mosdóból vagy illemhelyről sem. Ha tehát irodát, üzletet vagy éppen vendéglátóhelyet üzemeltetsz, akkor mindenképpen érdemes befektetni egy ilyen kiegészítőbe, hiszen ez biztosítja azt is, hogy a nálad megforduló emberek komfortosan érezzék majd magukat.

Számos változatban létezik ez a termék, így akár a számodra szimpatikus színben, stílusban is meg tudod vásárolni ezt a praktikus higiéniai terméket. Tekintsd meg a kínálatunkat, és válaszd a számodra legideálisabb terméket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk 2009-es alapításával az volt a célunk, hogy az online boltunknak köszönhetően az ország bármely pontján élők számára elérhető legyen a minőségi szaniter. Kínálatunkban megtalálsz mindent, amire csak egy-egy vizesblokk körül szükséged lehet, a minőségben pedig sosem kell kételkedni, hiszen csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek a neve egybeforrt a minőséggel.

 

2011 óta személyesen is állunk mindazok rendelkezésére, akik szebbé és jobbá szeretnék varázsolni a vizes helyiségeket, és örülnének némi szakmai segítségnek. Az elégedett vásárlóknak hála bekerültünk az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, így rád is biztosan jó élmény vár nálunk!

 

A közösségi higiénia fontos!

 

Ahhoz, hogy a lehető legtovább egészségesek maradhassunk, elengedhetetlenül fontos az, hogy a közösségi terekben is megfelelően gondoskodjunk a higiéniáról.

 

Számtalan olyan helyszín fordul elő az ember életében, ahol kénytelen elszaladni mosdóba, nem tudja kivárni, míg hazaér. Ilyen lehet egy kávézó, egy orvosi rendelő, egy könyvtár, egy pláza, egy iroda - megannyi hely, ahol másokkal kell osztozkodni a mosdón és a mellékhelyiségen.

 

Mondani sem kell talán, hogy ez mennyi veszélyt hordoz magában, így ha te vagy az üzemeltető, akkor mindenképpen fontos gondoskodni arról, hogy minden feltétel adott legyen nemcsak a helyi, de a személyes higiénia fenntartására is.

 

Hogyan száríts kezet?

 

A közösségi higiénia minden összetevője fontos, így a megfelelő vízellátás és a szappan adagolása mellett a kéz szárítása is lényeges pont. A tisztálkodás megfelelő lezárását biztosítod vele, továbbá a helyiség tisztaságát is elősegíted, hiszen ha a vendégek meg tudják törölni a kezüket, akkor a padló sem fog vízben tocsogni. 

 

Természetesen a törölköző mint olyan teljesen elvetendő ötlet, hiszen nem tudsz eleget kitenni belőle, nem tudod elégszer cserélni, és nem is higiénikus megoldás több embernek ugyanazt a törölközőt használni. Ezt hivatott megoldani a papírtörölköző, amit ma már nemcsak praktikus, de esztétikus adagolóból is a vendégek rendelkezésére tudsz bocsátani.

 

Hogyan válassz papírtörölköző adagolót a kínálatunkból?

 

Kínálatunkban akad számos termék, amiből ki tudod választani a számodra legtökéletesebb darabot. 

 

Termékeinkre kattintva minden részletes adatát ellenőrizni tudod, de akár szín és magasság szerint is kiválaszthatod, hogy melyik lesz számodra az ideális darab.

 

Szín alapján választhatsz a népszerű króm, króm/fekete és matt fekete változatok közül, méretben pedig a 265 mm-estől egészen a 405 mm-esig van lehetőséged válogatni.

 

Ha ez nem lenne elég, még akár a kedvenc szanitermárkádat is választhatod, ám ha véletlenül nem találnád, amit keresel, akkor arra biztatunk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!