Közösségi Higiénia

Közösségi higiénia

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a közös mosdókkal, WC-kel kapcsolatos. Legyen szó akár szórakozóhelyről, akár munkahelyről vagy bármilyen nyilvános helyről, a közösségi higiénia fontos termékeit mindenképpen javasoljuk, hogy komfortosan és higiénikusan használhassa mindenki a közös mellékhelyiséget, akinek arra szüksége van.

A WC használattól a hajmosásig mindenre gondoltunk, hogy neked csak a kiválasztással kelljen foglalkozni. Nézd meg teljes kínálatunkat, és gondoskodj a hozzád betérők kényelméről velünk!

A SzaniterOnline.hu 2009-ben alakult, és eleinte az volt a célunk, hogy csupán az online térben maradva forgalmazzuk híres és garantált minőségű, magyar és külföldi márkák szaniteráruit. Küldetésünknek tekintjük, hogy kiváló minőségben szolgáltassunk, hogy aki nálunk rendezi be a fürdőszobáját, hosszú ideig tudja használni, és boldog, elégedett vásárló legyen. 

A kínálatunk egyre bővült, így 2011-ben elhatároztuk, hogy bevesszük az offline világot is, és megnyitjuk első boltunkat, ahol személyesen lehet vásárolni, tanácsot kérni a nagy szakértelemmel rendelkező csapatunktól. A boltjaink sikere, a vevőink elégedettsége az ország három legjobb szaniterkereskedője közé emelt minket. Ezt látva megerősítést nyertünk, hogy a minőségi termékek és a vevőbarát üzletpolitika csak sikert jelenthet, így folytatjuk tovább a küldetésünket!

Közösségi higiénia

Jóllehet reggel otthonról, a saját fürdőszobánk kényelméből indulunk el, és este ugyanoda térünk vissza, a köztes időben számos közösségi illemhelyet kell használnunk.

Ha nem csak felhasználó vagy, hanem neked kell biztosítani a közösségi higiéniai feltételeket, akkor jó, ha felhasználói szemmel nézed át a kínálatunkat, és ami neked hiányzott egy-egy mellékhelyiségből, azt szerezd be, hogy aki hozzád betér, ne szenvedjen hiányt semmiből sem.

Alapvetően is kicsit nehézkesen használja mindenki a közös illemhelyeket, próbálunk minél óvatosabbak és körültekintőbbek lenni, de ha még a minimális feltétel sincs meg, akkor sajnos minden más, a hellyel kapcsolatos élmény is veszíteni fog az értékéből.

Hogy a látogatóidnak a lehető legjobb élmény nyújtsd, gondoskodj arról, hogy az illemhelyen mindent megtaláljanak, amire csak szükséged lehet.

A jól felszerelt illemhely aranyat ér

Ha azt gondolod, elég egy folyékony szappan és WC-papír, akkor bizony a látogatók komfortszintje nem lesz túl magas.

Gondolj csak bele, mennyivel pozitívabb hatást kelt a piszoár, amiben illatosító is van! Vagy a falra szerelhető króm folyékonyszappan-adagoló az állandóan csúszkáló és nem is túl igényes műanyag flakon helyett! A papír törlőkendőt is mindenki szívesebben használja, mint a két használat után már csuromvizes törölközőt.

A papír töltőanyagokat (WC-papír, kéztörlő) és utánpótlásukat már meg sem említjük. Mindenkinek van olyan kellemetlen élménye, amikor a mosdóra kiszaladva azzal szembesült, hogy bizony még a legalapvetőbb higiéniai termékeket sem sikerült biztosítani.

Hogy az általad üzemletett illemhely tiszta és jól felszerelt legyen, mi minden szükséges közösségi higiéniai eszközt biztosítunk!

Hogyan vásároljak?

Fontos, hogy akár szakértőinket is bevonva tervezd meg, hogy a célközönségedet milyen higiéniai termékkel tudod a legjobban kiszolgálni.

Ha már tudod, hogy milyen termékeket keresel, akkor a fő kategórián belül megtalálod a további részletes alkategóriákat is, hogy ne kelljen feleslegesen görgetni. 

A tőlünk jól megszokott, vevőbarát módon tudsz árkategóriára, márkára, színre is szűrni, hogy minél jobban kiszolgálhassuk az igényeidet!

Rendezd meg a közösségi illemhelyet, és gondoskodj látogatóid egészségéről és kényelméről!