Csatlakozó Idomok

Csatlakozóidomok

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami a csatlakozóidomokkal, azaz a WC-k elengedhetetlen tartozékaival kapcsolatos. Mivel ezek kevésbé látványos, sokkal inkább szakmai darabok, így erősen javallott, hogy ha nem szakember vagy, akkor kérd munkatársunk vagy épp a nálad dolgozó szakember segítségét a kiválasztásnál, mert a bekötőkönyöktől a csőcsonkon át az ültetőgumiig megannyi érdekes nevű szaniter leselkedik rád ebben a kategóriában. 

Természetesen szakemberként nem kételkedünk a tudásodban, így csak tallózz bátran, és válaszd, amire neked vagy az ügyfelednek szüksége van!

A SzaniterOnline.hu először online boltként, azaz webáruházként indult még 2009-ben, a webes vásárlás hőskorában. Feltett szándékunk volt, hogy egy olyan, szanitereket forgalmazó boltot hozzunk létre, ami egyrészt országos lefedettségű, másrészt minőségi termékeket kínál, ezzel fokozva a vásárlói élményt, amely garantálja, hogy a következő vásárlásnál is a vevők ugyanazt a webshopot, azaz minket választanak majd.

Ezt olyannyira sikerült elérni, hogy 2011-ben már újabb kihívást kerestünk, ezért úgy döntöttünk, személyesen is szeretnénk ezt az élményt megadni a fürdőszoba-felújítóknak, vízvezeték-szerelőknek vagy bárkinek, aki valamilyen okból szanitert keres. Így nyílt meg az offline boltunk és raktárunk, melyek tovább öregbítették hírnevünket, így kerültünk be az ország három legjobb szaniterkereskedője közé.

Persze nem dőlünk hátra eztán sem: teljes erőbedobással azon vagyunk, hogy hasonló és még jobb vásárlói élményeket okozzunk! Tégy egy próbát velünk Te is!

WC-alkatrészek egy helyen!

Ha épp most alakítod át a mellékhelyiséget, cseréled le a WC-det, javítod a régi elromlottat, akkor minden bizonnyal alkatrészeket keresel hozzá.

Még egy laikus is sejti, mennyi minden kell ahhoz, hogy a WC rendben működjön, de hogy valójában mennyi minden, azt igazán csak a szakemberek tudják. Meg természetesen a szaniterrel kereskedő webáruházak.

A csatlakozó, a toldócső, a rozetta és a gumigyűrű mind azt szolgálja, hogy a WC-d úgy működjön, ahogy a nagykönyvben meg van írva, te pedig nyilvánvalóan ezt szeretnéd elérni, ugye? 

Kínaiul hangzik minden?

Ha a fenti szavak teljesen jelentés nélkül bírnak a számodra, akkor sem kell megriadni. Egyrészt rábízhatod magad a megbízható vízvezeték-szerelődre. Ez az egyik megoldás. Ő tudni fogja, hogy mi a WC-ben a hiba, vagy épp egy új beszerelésekor mi hiányzik.

Ha esetleg te vagy olyan lelkes önkéntes csináld-magad barkácsoló, akkor nyugodtan számíthatsz webáruházunk és offline boltunk szakértő csapatára, akik készséggel állnak a rendelkezésedre, hogy kiderüljön, mi hiányzik a mellékhelyiségből!

Ha úgy érzed, már most kérdéseid vannak, és vásárolni szeretnél a fürdőszobai kiegészítőkből, nézz szét nálunk bátran!

Hogyan vásárolj csatlakozóidomokat?

Mivel itt a külcsín vajmi kevés szerepet játszik, így marad a belbecs, és ezáltal a jóval kisebb választék. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy ne találnád meg azt, amit a WC-dhez keresel, csupán annyit mutat, hogy véges számú alkatrész szükséges egy optimálisan működő WC-hez.

Ettől függetlenül tudsz árra szűrni, de minden terméknél megtalálod a részletes leírást is, hogy milyen típusú WC-hez passzol, és milyen mérettel bír az adott alkatrész.

Egyeztess a szakemberrel, mérj le mindent, és írj fel minden típusszámot, és akár a webáruházban, akár személyesen állunk rendelkezésedre!