WC csatlakozó idomok

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott WC csatlakozó idomokat, amelyek elengedhetetlen részei a WC-nek. Ahhoz, hogy rendeltetésszerűen tudd használni a WC-t, szükséged lesz ezekre a csatlakozó idomokra, amelyek a WC bekötéséhez nélkülözhetetlenek.

Funkciójukat nézve lesz, ami a szaniter és a lefolyó közötti részt köti össze, és lesz, ami azért felel majd, hogy semmilyen szag ne tudjon kijutni a csőből. Ahhoz, hogy tudd, pontosan mire is lesz szükséged, érdemes szakember segítségét kérni, de kérdés esetén munkatársaink is a segítségedre lehetnek!

Nézet:
Sorrend:
 

Lassan másfél évtizede annak, hogy megnyitottuk webáruházunkat, amelyben szaniterek széles választékával várjuk az építkezőket és a felújítókat. A kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, így csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akik neve egybeforrt a minőséggel. A választék így is hatalmas, minden stílus kedvelője megtalálja a neki tetszetős darabokat. Munkatársaink segítenek eligazodni a szerteágazó termékkínálatban, immáron a hagyományos üzletünkben is. Válaszd ki, neked melyik opció tetszik jobban, és vásárolj hazánk egyik legkedveltebb szaniteráruházából online vagy személyesen!

 

Mire kell figyelni a WC bekötésekor?

 

Igazából ez az a munka, amit az emberek előszeretettel adnak ki vízvezeték-szerelőnek, hiszen akárhonnan is nézzük, külön szaktudást igényel. Főleg azt tekintve, hogy ma már annyiféle WC kapható, nagyon meg kell nézni, hogy mire van szükséged.

 

Elsőként tehát azt javasolnánk, hogy bízz meg egy szakembert, mérje fel a fürdőszobádat, a vizesblokk helyét, és az ő útmutatása alapján vásárolj csatlakozó idomokat a webáruházunkból.

 

Ne feledkezz meg az ültetőgumiról!

 

Ha úgy határozol, hogy itt az ideje a WC-cserének, akkor bizony szükséged lesz ültetőgumira, amit a csonkra kell majd helyezni.

 

Ezzel az apró és nem látványos eszközzel akadályozhatod meg azt, hogy kellemetlen szagok szivárogjanak, így otthonod komfortosabbá válik.

 

Persze ez még közel sem minden, hiszen a WC-csészét vagy fúrással vagy ragasztással rögzíteni kell, és akkor még nem esett szó arról, hogyan kötöd rá a vízvezetékre, valamint a szennyvízcsőre.

 

Ezért kellenek a WC csatlakozó idomok

 

Ahhoz, hogy be tudd kötni a WC-t, csatlakozó idomokra lesz szükséged. Az, hogy milyen termékek fognak kelleni, nagyban függ attól, milyen típusú WC-t választottál, más kell ugyanis a kompakt WC-khez, más az álló vagy a fali változatokhoz, ahogy a bekötés módja is meg fogja határozni azt, hogy milyen idomokat tudsz beépíteni.

 

Természetesen többféle méretben és alakban találsz majd termékeket, és az, hogy melyiket választod, a WC-csészéd és a lefolyók helye fogja meghatározni!

 

Hogyan vásárolj WC csatlakozó idomokat a kínálatunkból?

 

Ahogy azt már korábban említettük, a választás nem lesz egyszerű, és ez egyszer nem a színek, minták és anyagok kavalkádja nehezíti majd meg a dolgodat. Éppen ezért mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy a vízvezeték-szerelő iránymutatása alapján kezdj vásárolni.

 

A kategóriában található termékekre kattintva részletes információkat találsz mind az adatokat, mind a leírásokat illetően, így fogsz tudni megbizonyosodni írról, hogy valóban erre a darabra lesz-e szükséged.

 

A termékek további egy kattintással a kosárba tehetőek, ám ha bármilyen kérdésed felmerül, bátran felkeresheted ügyfélszolgálatunk munkatársait, valamint akár személyesen is ellátogathatsz az üzletünkbe, hogy a saját szemeddel győződhess meg arról, valóban megfelelő termékek kerülnek-e a kosaradba! Most már nem sok választ el attól, hogy birtokba vehesd új WC-det, csak kövesd a fentebbi útmutatásainkat!