Szellőztetés

Szellőztetés

Ebben a kategóriában találsz meg mindent, ami a ventilátorokkal kapcsolatos, melyek elősegítik, hogy a fürdőszobád megfelelően szellőzzön, így a pára nem foghat ki rajtad. Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a szépen felújított fürdőszoba falain és a fugánál megjelennek a penészfoltok.

Hogy minél tovább élvezhesd a szép, tiszta fürdőszobát, gondoskodj a megfelelő szellőzésről az ebben a kategóriában található eszközök segítségével. A ventilátorok és az azokhoz kapcsolódó alkatrészek széles választékban kaphatóak kínálatunkban, sőt folyamatosan bővítjük a palettát! Vess egy pillantást termékeinkre!

2009-es alakulásakor a SzaniterOnline.hu elsődleges célja az volt, hogy az internet adta lehetőségekkel élve az ország bármely pontján élő embernek lehetőséget biztosítson arra, hogy prémiumminőségű szanitertermékeket vásárolhasson neves magyar és külföldi gyártóktól. 

Termékeink között már akkor is megvolt minden, ami egy igényes és kiváló minőségű fürdőszobához csak kellhet, de az idő előrehaladtával folyamatosan bővítjük a palettánkat, és keressük az újító, modern megoldásokat, melyek még komfortosabbá teszik a fürdőszobát. 

Mára már több ezer termék közül tudnak választani azok, akik épp fürdőszobát építenek vagy újítanak fel. Zuhanykabinok, kádak, WC-k, tartályok, csaptelepek és rengeteg kiegészítő termék szerepel a webshopunkban, és tekinthetőek meg boltjainkban is.

Nézz körül kínálatunkban, és válaszd a minőséget! Ha úgy érzed elakadtál, és némi tanácsra van szükséged, keresd munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre!

Ventilátor: a kulcsfontosságú elem

Bizonyára neked is vannak tapasztalataid olyan fürdőszobákkal kapcsolatban, melyeknek a szellőzése egyáltalán nem volt megoldott. Sajnos a korábbi években valóban kevésbé volt trend megfelelő méretű ablakkal vagy akár ablakokkal ellátni a fürdőszobákat, panelekben, tömbházakban pedig még mindig problémás a szellőzés.

Mire emlékszel? Pára, szűnni nem akaró nedvesség, alig száradó padló, penészedő csempe és fuga, penészfoltok a falon? 

Kevés ennél visszataszítóbb és természetesen egészségtelenebb látvány van, hisz amikor megtisztulni mész be a fürdőszobába, nem szeretnél ilyen dolgokkal szembesülni, szeretnél nyugodtan elnyúlni a fürdőkádban, bátran hozzáérni a falakhoz. 

Ehhez azonban roppant fontos, hogy gondoskodj a szellőzésről!

Amikor az ablak nem elég…

Akkor tud segíteni a ventilátor! Kínálatunkban páraérzékelős, időzítős, jelenlét-érzékelős darabok közül tudsz választani, melyek egytől egyig kis helyet foglalnak, és esztétikus megjelenésüknek köszönhetően diszkréten olvadnak bele a környezetükbe, ám ha munka van, egyből kapcsolnak, és megelőzik a fekete penészfoltokat! Nézd végig kínálatunkat, és válaszd a legalkalmasabb fürdőszobai ventilátort! 

Hogyan vásárolj?

Mindenképpen egyeztess azzal a szakemberrel, aki a beépítést végzi, nélküle vagy az ő instrukciói nélkül elég kétesélyes a vásárlás. Ha kérdésed van, bátran fordulj szaktudással bíró csapatunkhoz, hisz ők is sok mindent tudnak tisztázni az adott szanitereket illetően.

Ha már tudod, hogy mit keresel, akkor a kategórián belül rá tudsz keresni konkrét márkára vagy szériára is, sőt még azt is meghatározhatod, hogy mennyi pénzt tudsz vagy szeretnél rááldozni a szellőzésre megoldást nyújtó ventilátorra!