Padlóösszefolyó Alaptestek

A padlóösszefolyó alaptestek elnevezésű kategóriában azokat a termékeket találod, amikre feltétlenül szükséged lesz akkor, amikor padlóösszefolyót készülsz létesíteni a fürdőszobádban. Ezek az alaptestek nevükből adódóan is az alapját adják a padlóba süllyesztett vízelvezetőnek, amely számtalan esetben rendkívül hasznosnak bizonyulhat.

Persze akad már más biztonsági megoldás is, amely a vizet képes szabályozni, azért egy végső bástyaként a padlóösszefolyó kiváló szolgálatot tehet. Nézz szét kínálatunkban, válogass az alaptestek, a méretek között, és válaszd ki azt, amelyik számodra a legideálisabb!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk csaknem másfél évtizede van online jelen a szaniterek piacán, és ez idő alatt tökélyre fejlesztettük céljaink megvalósítását. Így aztán teljes lefedettséggel kínálunk mindent, ami csak a vizesblokkokhoz szükséges lehet, valamint csakis olyan gyártók termékeit vesszük be a kínálatunkba, akiknek a neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy az otthonteremtőket szaktudásunkkal segítsük, így ha eltévednél a szaniterek útvesztőjében, fordulj hozzánk bizalommal, segítünk megtalálni azt, amit keresel!

Fontos a biztonság!

A fürdőszoba esetén nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy mennyire elengedhetetlen tényező a biztonság. Értjük ezt úgy, hogy minél veszélytelenebb módon használhasd a fürdőkádat vagy épp a zuhanykabint, és gondolunk itt arra is, hogy a víz okozta kellemetlenségek elkerülése érdekében is érdemes mindent megtenni.

Alapvetően mindenki arra koncentrál biztonság címszó alatt, hogy ne csússzon el a kádból való kiszállás során, holott a biztonság azt is jelenti, hogy nem önti el a fürdőszobát vagy esetleg a komplett otthonodat a víz.

Persze már a mosógépek vízelvezető csöve is a falba van beszerelve, illetve sokféle biztonsági óvintézkedés létezik, azért a legbiztosabb mégis az, ha a padlón van összefolyó, így bármennyi víz kerül is ki a földre, egyből utat talál magának.

Miért érdemes padlóösszefolyót létesíteni?

Számtalan zuhany- és fürdőszobai összefolyó létezik, és persze mindnek megvan a maga haszna és létjogosultsága. Más kell akkor, amikor zuhanyfülkét akarsz létrehozni, illetve akkor is, amikor a fürdőszoba és az otthonod, sőt a szomszédaid biztonságáról szeretnél gondoskodni.

A padlóösszefolyó a vízelvezetés és a duguláselhárítás során is nélkülözhetetlenül jó szolgálatot tehet, ezért mindenképpen érdemes gondoskodni a létesítéséről, amikor a fürdőszobádat tervezed.

Csőtörés esetén is jól jöhet, de akkor is, ha valamilyen figyelmetlenség, esetleg rosszullét esetén túltöltöd a kádat. A víz automatikusan megtalálja az utat a csatornarendszer felé, így garantáltan nem fog kárt tenni a többi helyiségben.

Muszáj még megemlítenünk a takarítást, melyet lehet akár bő vízzel is kivitelezni, hiszen van, ahova elfolyjon a víz!

Hogyan válassz padlóösszefolyó alaptestet?

Az alaptest lesz az, ami mindennek az alapját szolgáltatja, és szerencsére nem látszik, így nem kell arra ügyelni, hogy esztétikus-e.

Arra viszont mindenképp figyelni kell, hogy sarokba szeretnéd-e helyezni vagy sem, és eszerint kell kiválasztani az ideális darabot.

További fontos tényező a méret, így tudni kell a minimális építési magasságot, hogy jól válassz. Hasonlóan lényeges szempont az alaptest anyaga, így a fém-műanyag, műanyag-fém kombinációkból fogsz tudni választani.

Ha azonban mégis úgy érzed, hogy bizonytalan vagy a döntést illetően, keresd munkatársainkat, akik szívesen segítenek megtalálni a tökéletes darabot!