Medencék

Ebben a kategóriában találod meg minden medencénket, amelyeket a kertben elhelyezve további kényelmi szintet ugorhatsz az otthonodban. A modern idők nyarai már annyira perzselően forróak, hogy mindenki, aki teheti, és van elegendő helye, befektet egy medencébe, hiszen bár első pillantásra drágának tűnik, hosszú távon kiváló befektetés lesz.

Gondold végig, mekkora helyed van, milyen anyagi ráfordítást engedhetsz meg magadnak, mennyire rendszeresen használjátok, hány főt kell ellátnia, majd tekintsd meg egyre bővülő medencekínálatunkat, hogy kiválaszthasd a számodra tökéletes medencét!

Nézet:
Sorrend:

A SaniterLine 2009 óta online, majd 2011 óta személyesen is várja mindazokat, akik építkeznek vagy felújítanak, és szükségük van szaniterekre, amelyet szeretnének magas minőségben megvásárolni. Azzal, hogy mi csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek a neve egybeforrt a prémium minőséggel, biztosra mehetsz.

További fontos jellemzőnk a széles kínálat, így mindenki megtalálhatja a stílusának és ízlésének megfelelő darabokat. Több ezer termékünk között nem mindig könnyű eligazodni annak, aki nem szakember, ezért munkatársaink nagy szakértelemmel segítenek kellemessé tenni számodra a szanitervásárlás élményét. Hogy ez valóban sikerül, mi sem igazolja jobban, minthogy benne vagyunk az ország három legjobb szaniterkereskedőjének körében. Próbáld ki, milyen nálunk a vásárlás, és szerezd be a szanitereket és egyéb kerti kiegészítőket tőlünk!

Tedd kényelmesebbé otthonod!

Mindenkinek az a célja, hogy lakása, háza és kertje minél komfortosabb legyen, hogy minél kellemesebben érezze magát a család összes tagja, amint hazaér.

Míg korábban luxusnak számítottak az otthoni wellnesseszközök, addig mára már egészen gyakorivá váltak a medencék. Kertes házakban szinte alig lehet olyat találni, ahol ne lenne felállítva egy kisebb-nagyobb medence.

A forró nyári napok elől a lehető legjobb menekülési mód a saját medence, amibe egy fárasztó nap végén bármikor belecsobbanhatunk anélkül, hogy strandra kellene mennünk.

Mert bár strandolni jó, mégsem mindig van kedve az embernek utazni, be- és kipakolni, belépőt fizetni, és persze sokszor nem vágyunk más emberek társaságára sem.

Ilyenkor jön jól otthon egy medence, amit, ha okosan szeretnél dönteni, akkor szaniterkereskedésből vásárolsz, nem pedig egy hipermarket ideiglenes strandrészelgéről. Hogy miért is? Mutatjuk!

Milyen medencét válassz otthonra?

Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy fémvázas, stabil darabokat válassz, amik nem lyukadnak ki, nem szakadnak el, így akár több szezonon keresztül tudják szolgálni családod kényelmét.

A fémvázas medencéink többféle méretben kaphatóak, és bár mindegyikhez jár létra és szűrő, mégis van köztük egy lényeges különbség.

Míg az egyik medencetípusunknak kék fala van, addig a másik változatot fautánzat borítással lehet megvásárolni, így ha nem szeretnél egy rikító kék medencét, hanem előnyben részesíted, hogy a medence belesimuljon a tájba és ne üssön el a növényektől, bokroktól, akkor mindenképpen a fa hatású verziót ajánljuk. 

Ha szeretnéd látni, hogy festenek, akkor kattints a medencéinkre!

Hogyan vásárolj medencét?

Fontos döntés a szín, így ha a fahatású barna vagy a kék mellett döntesz, első lépésként ezt határozd meg.

Számít természetesen a méret is, hiszen nem mindegy, hogy egy három főből álló család fogja-e használni, vagy esetleg egy ötgyerekes család kertjébe kerül.

Természetesen az alapkiegészítőkön (létra, szűrő) túl kérhetsz hozzá napkollektort vagy medencetakarót, ám ha elakadsz a választásban, munkatársaid kérésedre a segítségedre sietnek!