Ápoló & Tisztítószerek

Ápoló- és tisztítószerek

Ebben a kategóriában találsz mindent, amire a fürdőszoba és a mellékhelyiség tisztításához, ápolásához csak szükség lehet. Ha azt szeretnéd, hogy a szaniterek minél hosszabb életűek legyenek, hogy minél tovább tűnjön újnak akár a zuhanykabin, akár a mosdókagyló, feltétlenül olyan ápoló- és tisztítószerekkel kezeld, melyeket a gyártók is javasolnak.

A használat során persze mindig romlik a szaniterek állapota, de nem mindegy, milyen gyorsan amortizálódik a szép fürdőszoba állapota. Ha szakszerű és rendszeres ápolásban és tisztításban részesítesz minden szanitert, akkor hosszú ideig élvezheted majd újdonsült fürdőszobád minden részletét!

Nézet:
Sorrend:

A SzaniterOnline.hu webáruház 2009-ben startolt el, és azért hoztuk létre, hogy a fürdőszoba-felújítók, berendezők egy helyen megtaláljanak mindent, ami csak egy fürdőszobába kellhet. Hogy biztosra menjünk, csak elismert hazai és külföldi gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek a neve egybeforrt a minőséggel.

A prémiumminőségű termékek és a szakértelemmel bíró csapat sikert sikerre halmozott, és számtalan elégedett vásárló után úgy határoztunk 2011-ben, hogy megnyitjuk az első, immáron személyesen látogatható offline boltunkat is. A termékek és a szakértelem maradt, így aki jobb szeret személyesen vásárolni és nézelődni, annak a boltunk kitűnő megoldást jelent.

A webshop és az üzletünk közös sikere, hogy bedolgoztuk magunkat Magyarország három legjobb szaniterkereskedője közé, ami tulajdonképpen a vásárlóink elismerése a munkánkat illetően. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a színvonal semmiben se változzon, csak maximum még jobb irányba.

Amikor a fürdőszoba szép új…

Ki ne ismerné az érzést, amikor több hétnyi káosz és megfeszített munka után ott állsz a fürdőszobád ajtajában, és tátott szájjal bámulod a végeredményt: olyan, amilyet megálmodtál!

Rengeteg pénz és energia, mire egy fürdőszoba elkészül, így igazán nagy öröm, amikor az ember végre használatba veheti.

A szép új csempék, a mutatós járólapok, a makulátlan kád és zuhanykabin, a foltmentes zuhanyajtó mind-mind hívogatólag hat, ugyanakkor az agyunk legelrejtettebb zugából kiszól egy csendes hang: “Nem marad ez mindig így!”.

Mit tegyek, hogy az is maradjon?

A világért sem szeretnénk ünneprontók lenni, ugyanakkor az igazsághoz valóban hozzátartozik, hogy a használatból eredő koszolódás, amortizáció elkerülhetetlen.

A jó hír viszont az, hogy lehet tenni ellene! Nincs semmi más teendőd, mint rendszeresen és szakszerűen ápolni azt, amiért annyit, de annyit fáradoztál.

Ha a megfelelő termékeket választod, amelyeket szakmai berkeken belül is jó szívvel ajánlanak, és nem csupán össze-vissza vásárolt termékekkel fújkálod a fürdőszobád kincseit, tovább élvezheted a makulátlan szanitereket!

Hogyan vásároljak ápoló- és tisztítószereket? 

Mindenképpen érdemes teljeskörűen bevásárolni, hogy minden felülethez a megfelelő tisztítószerrel nyúlj: vannak általános tisztítószerek, de vannak, melyek kifejezetten az üvegfelületeket hivatottak kezelni. 

Mindenképpen fontos megjegyezni, hogy nem csak a látható részeket szükséges karbantartani, így érdemes befeketetni egy lefolyótisztítóba, sőt akár vízlágyítóba is, ha azt szükségesnek ítéled.

Légy gondos tulajdonosa a pazarul kialakított fürdőszobádnak, és ápolással, karbantartással tartsd minél tovább, minél jobb állapotban szanitereid!