Zuhanyfolyóka Szettek

Zuhanyfolyóka szettek

Ebben a termékkategóriában találod az általunk forgalmazott zuhanyfolyóka szetteket, amelyeket különleges zuhanyzók kialakításakor tudsz használni. Ha ugyanis unod a sablonos megoldásokat, akkor felejtsd el a zuhanykabint, és építs walk-in, azaz besétálós zuhanyfülkét magadnak.

Nagyszerű és elegáns megoldás, ami még kifejezetten biztonságosnak is mondható, így érdemes megfontolni a használatát. Ha emellett döntesz, szükséged lesz zuhanyfolyóka szettre is, amely elvezeti a zuhanyzás közben elhasznált vizet. Tekintsd meg kínálatunkat, és tervezd meg a zuhanyzódat velünk!

Nézet:
Sorrend:
 

2009 óta szolgáljuk ki az online térben azokat az építkezőket, felújítókat, akiknek különféle szaniterekre van szükségük. Bármelyik vizes blokkról legyen is szó a házban vagy esetleg a ház körül, mindenre megtalálod nálunk a megoldást, ráadásul minden termékünk hozza a megbízható, kiváló minőséget. Gondosan felépített webáruházunk mellett 2011 óta hagyományos üzlettel is várjuk vásárlóinkat, ahol a több ezer terméket számláló kínálatunkban szakképzett eladóink segítenek eligazodni. Bármelyik típusú vásárlást is választod, biztosan jól jársz, hiszen üzletünket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé sorolják. 

 

Lépj ki a keretből!

 

Szerencsére egyre többen mernek a hagyományos megoldásokon túllépni, és mielőtt építkezni vagy felújítani kezdenének, időt szánnak arra, hogy inspirálódjanak, ötleteket szerezzenek. Ma már számtalan lakberendező oldalon, csoportban és képmegosztó portálon lehet látni, hogy egyre elterjedtebb, hogy a behemót, megemelt alapzatú zuhanykabinok helyett mind többen teszik le a voksukat a szellősebb megoldás mellett.

 

A walk-in zuhanyzókat csupán egy fal választja el a fürdőszoba többi részétől, alja pedig a padló szintjén marad, vagyis egy cseppet sem különül el tőle. Természetesen ilyenkor más módon kell gondoskodni a zuhanyzás közben felhasznált víz elvezetéséről, de erre valók a zuhanyfolyóka szettek.

 

Mire lesz szükséged egy stílusos zuhanyfülke kialakításához?

 

Mivel nem különül el, nem vesz el a fürdőszoba teréből látványosan nagy részt, ezért a kisebb alapterületű fürdőszobák közkedvelt megoldása lett, amelyet idősek és fiatalok egyaránt tudnak biztonságosan és élvezettel használni.

 

A standard fürdőszobai burkolaton kívül szükséged lesz egy walk-in zuhanyfalra, valamint a zuhany és fürdőszobai összefolyóink közül egy zuhanyfolyóka szettre.

 

Hogyan vásárolj zuhanyfolyóka szettet?

 

Mivel számtalan paraméternek meg kell felelnie, ezért ebben a kategóriában is érdemes használni a szűrőinket. Így be tudod állítani, hogy:

 

  • a telepítést oldalfalba vagy padlóba szeretnéd-e megoldani
  • milyen színű legyen a termék (matt fekete, matt vagy fényes inox, rozsdamentes acél színű vagy fekete króm)
  • anyagát tekintve fém legyen vagy műanyag, esetleg a kettő ötvözete
  • milyen hosszú és milyen építési magasságú legyen
  • függőleges vagy vízszintes lefolyót szeretnél
  • fal mellé vagy térben szeretnéd elhelyezni a folyókát

 

Ha ezeket beállítod, már csak azokat fogod látni, amik számodra ideálisak lehetnek, de még itt is válogathatsz a különféle designok közül, hogy zuhanyzód minél stílusosabb legyen! Így többek között találsz burkolható termékeket, vagy olyanokat, amelyeket esőcsepp alakú lyukak díszítenek, de a rácsok formája szerint is többféle terméket fogsz találni.

 

Ha nem találod, amit keresel, vagy kérdésed támadt, fordulj hozzánk bizalommal!