Zuhanyfolyóka Alaptestek

 Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott zuhanyfolyóka alaptesteket, amelyek nélkülözhetetlen elemei a zuhany- és fürdőszobai összefolyóknak. Mivel egyre többen oldják meg stílusosan a zuhanyzást, így egyre nagyobb népszerűségnek örvend a zuhanyfal, amihez bizony szükség lesz összefolyóra is.https://www.szaniteronline.hu/Zuhany-Furdoszobai-osszefolyok

Bár az alaptestek főbb szerepe nem az, hogy dekoratívak legyenek, hanem hogy megfelelően ellássák a víz elvezetését, akkor is fontos a megfelelő darab kiválasztása. Ebben leginkább a vízvezeték-szerelőd lehet a segítségedre! Ha megkaptad tőle az instrukciókat, akkor tekintsd meg kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:
 

Csaknem másfél évtizednyi tapasztalat van már a hátunk mögött az online kereskedelem terén, így bátran ki merjük jelenteni, hogy tudjuk, mire van szükséged. Kell egy használható webshop, kellően széles kínálat, ami csak olyan termékekből áll, amik minősége nem kifogásolható, valamint szükség lesz egy szakképzett csapatra, akik a felmerülő kérdésekre valódi szakértelemmel tudnak válaszolni. További előny, ha mindent meg lehet egy helyen vásárolni. Mi ezekre mind nagyon odafigyeltünk, és arra bátorítunk, hogy a legközelebbi szanitervásárlásnál tesztelj minket te is!

A stílusos és biztonságos fürdőszoba jelentősége

Ma már amikor megálmodjuk a fürdőszobánkat, akkor sok mindent számba veszünk.

Míg korábban csak a funkcionalitás számított, addig mára már ugyanolyan fontossá vált az esztétikum is. Éppen ezért, amikor a zuhanyzó kialakítására kerül sor, egyre többen választják a zuhanyfülkét vagy a walk-in zuhanykabint.

Ez ugyanis kevés helyet foglal, szellősebbé teszi a teret azáltal, hogy megspórolja az ormótlan zuhanykabin beszerelését. Ezért aztán nem meglepő, hogy egyre többen választják ezt az opciót.

Sőt, nem csupán dekoratív megoldás, hanem biztonságos is, hiszen nem kell nagyot lépni, nem kell semmit sem átlépni, így a csúszásveszély is jóval kisebb lesz.

Ehhez azonban szükséged lesz néhány dologra, hiszen a zuhanyfülke kialakításakor is kellenek majd falak, illetve lefolyók.

Miért van szükség zuhanyfolyóka alaptestekre?

Amennyiben úgy határozol, hogy a standard zuhanykabin helyett fülkét építesz, és simán egy zuhanyfal alkotja az egyik vagy akár két oldalát is a fürdőalkalmatosságnak, akkor bizony szükséged lesz zuhany- és fürdőszobai összefolyóink közül a zuhany változatra.

Persze nem csupán egy rács az egész, mint ahogy az kívülről tűnik, hanem szükséged lesz majd egy alaptestre, valamint egy beépítő alapkészletre is. Ezek biztosítják majd azt, hogy a víz a megfelelő helyre távozzon.

Hogyan vásárolj a kínálatunkból?

Ha meggyőződtél arról, hogy valóban erre lesz szükséged, akkor ne mozdulj semerre ebből a termékkategóriából. Használd inkább a szűrőinket, amelyekkel nagyban megkönnyíted a saját dolgodat, hiszen gyorsabban rá fogsz bukkanni a számodra ideális darabra.

A szűrők segítségével beállíthatod:

  • hogy milyen árfekvésben gondolkozol
  • hogy oldalfalba vagy padlóba szeretnéd telepíteni
  • hogy milyen márkát szeretnél vásárolni
  • hogy fémet vagy fém/műanyag ötvözetet szeretnél-e
  • hogy milyen maximális hosszúság lesz számodra az elfogadható
  • hogy milyen építési magasság lesz számodra az elfogadható
  • hogy függőleges vagy vízszintes lefolyót szeretnél
  • hogy hogyan szeretnéd elhelyezni: fal mellé vagy térbe

Amint láthatod, van elég sok opció, ha nem vagy biztos a választásban, fordulj hozzánk bizalommal!