Radiátorok

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami radiátorral kapcsolatos, így itt keresgélj akkor is, ha a fürdőszobába vagy az otthonod bármely más helyiségébe szeretnél fűtőteste. Továbbá megtalálsz nálunk mindenféle szerelési tartozékot és különféle kiegészítőket is, így nem kell több helyről vásárolnod, mert egy helyen megtalálsz mindent, biztosítva ezzel azt is, hogy az összes elem kompatibilis lesz egymással.

Akár laikusként, akár szakemberként nézed végig a kínálatunkat, biztosan minden információt meg fogszt alálni, hiszen a lehető legrészletesebben mutatjuk be minden egyes termékünket, így akár online is vásárolhatsz!

A SzaniterOnline.hu már a kezdet kezdetétől, azaz 2009-től nagy hangsúlyt fektette arra, hogy minél pontosabb információkkal lássa el a vevőit a lehető legszélesebb termékkínálat mellett. A szaniter piac nagyágyúinak a termékei mindig garanciát jelentenek arra, hogy a legjobb minőséget adhatjuk a vevőinknek, illetve az online támogató jelenlétünk is a vásárlók kényelmét szolgálja, hiszen szakképzett eladóink valóban tudnak segíteni.

Miután a virtuális térben sikert arattunk, 2011-ben megnyitottuk a személyesen is látogatható üzletünket, ahol még hatékonyabban és gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni vásárlóink igényeit. Hogy ez mennyire sikerült, nem tisztünk megítélni, megtette ezt helyettünk a szakma, ugyanis az ország három legjobb szaniterkereskedője közé beválogattak minket is!

Ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy elismert szaniterkereskedésben vásárolni, tégy egy próbát velünk!

Neked rendben működnek a radiátoraid?

Te is azoknak az embereknek a táborát erősíted, akik hajlamosak elodázni a teendőket egészen addig, amíg már túl késő és ég a ház? Ha igen, akkor itt a kitűnő alkalom, hogy most másként cselekdj, és te is légy gondos és előrelátó.

Ha tudod, hogy akár a fürdőszobádban, akár az otthonod bármelyik helyiségében korszerűtlen a radiátor, elöregedett az anyag ezáltal veszítve a fűtőértékéből, akkor ígérd meg, hogy nem halogatod a cseréket egészen a következő fűtésszezon beálltáig. 

Persze jobb későn, mint soha, de szezonon kívül még a szerelők ceruzái is vékonyabban fognak, így ha nem vagy a pénztárcád ellensége, akkor most elkezded bogarászni a radiátorkínálatunkat.

Milyen a jó radiátor?

A jó radiátor először is korszerű, másodszor pedig időtálló.

A korszerűsége szavatolja, hogy a környezetre is gondoltak a gyártók, így valóban hatékonyan tud hőt felvenni és hőt leadni, hogy az energia egyetlen darabkája se vesszen kárba. A korszerűségnek köszönhetően nem kell a szükségesnél többet fizetned a téli időszakban sem, mivel épp a hatékonyság miatt nincs semennyi pazarlás sem.

Az időtállósága garantálja, hogy egy év múlva nem kell újra ugyanezt a projektet végigcsinálni, hiszen aki áldoz a jó minőségű radiátorokra, annak bizony ritkán kell emiatt a zsebébe nyúlnia.

Ha tehát azt szeretnéd, hogy az otthonod kellemesen meleg legyen, ahova őszi és téli estéken öröm megtérni, akkor válassz a kiváló minőségi radiátoraink közül!

Hogyan vásárolj radiátort?

Először is mindenképpen kérd szakember segítségét, aki a fűtendő helyiség mérete alapján kiszámolja neked, hogy mekkora radiátorra lesz szükséged ahhoz, hogy hatékonyan be tudd fűteni a helyiséget.

Természetesen a minőség miatt nem kell aggódnod, a neves márkák mind garantálják a minőséget, sőt sok esetben jótállással szavatolják azt, így neked csak a kedvenc márkádat, a tökéletes méretet vagy épp a pénztárcádnak megfelelő árkategóriát kell beállítanod a vásárlást könnyítő szűrőknél.

Kellemes vásárlást, hatékony előregondolkodást kívánunk!