Padlóösszefolyó Szettek

Ebben a termékkategóriában találod meg az általunk forgalmazott padlóösszefolyó szetteket, amelyek elengedhetetlenek akkor, ha szeretnéd biztonságban tudni az otthonodat. A padlóösszefolyó ugyanis megóvja a lakásodat vagy a házadat attól, hogy elárassza a víz egy esetlegesen bekövetkező baleset esetén.

Ezért mindenképpen érdemes a fürdőszobádat felszerelni ezzel az apróságnak mondható szaniterrel, hiszen szükség esetén nagy dolgokat tud véghez vinni. Még az esztétikum miatt sem kell, hogy aggódj, hiszen számtalan ötletes kialakítás segít feldobni a szetteket. Tekintsd meg a kínálatunkat, és válassz kedvedre!

Nézet:
Sorrend:
 

A SaniterLine-nál 2009 óta azon fáradozunk, hogy minden eszközünkkel támogassuk és segítsük azokat, akik az otthoni vizesblokkokat építik ki vagy újítják fel. Eleinte csupán webáruházunkon keresztül, majd 2011 óta a személyesen látogatható szaküzletünkben is arra törekszünk, hogy vásárlóink csak a legkiválóbb minőségű termékeket találják meg kínálatunkban, és lehetőleg minél nagyobb választékot biztosítsunk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő darabokat.

 

Szakképzett munkatársaink segítenek a több ezer terméket számláló kínálatunkban eligazodni, így sem online, sem offline nem maradsz segítség nélkül! Próbáld ki, hogy milyen élmény olyan üzletben vásárolni, amelyet beválasztottak az ország három legjobb szaniterkereskedője közé!

 

Miért fontosak a padlóösszefolyó szettek?

 

Először is azt érdemes tisztázni, hogy mi is ez a termék. A padlóösszefolyó és a hozzá tartozó szerelési darabok által alkotott szett nem más, mint egy vízelvezető, amelyet a padlóba építenek, és a fürdőszobát gyakorlatilag a csatornával köti össze. 

 

Gyakran emlegetik még szuez szifonként is, és ha szeretnéd az otthonodat a lehető legnagyobb biztonságban tudni, akkor nem feledkezel meg erről az apró kis négyzet alakú eszközről sem, amely már sok otthont megmentett a víztől! De nézzük is, hogy miért olyan hasznos!

 

Készülj fel minden eshetőségre!

 

Sokan esnek abba a hibába, hogy csak a walk-in zuhany folyókáját gondolják fontosnak, ha a padlóba süllyesztett összefolyókról van szó, holott a zuhany és fürdőszobai összefolyók között található padlóösszefolyó hatalmas károktól tudja megóvni az otthonodat.

 

Gondolj csak bele! Elég egy csőtörés, egy nyitva felejtett csap vagy esetleg a mosógépből kiömlő jelentős mennyiség víz, és máris úszik a nappali és a konyha is. Kivéve, ha gondoskodsz a padlóösszefolyóról, amely az ilyen balesetek és gondatlanságok esetén képes elvezetni a vizet, így meg tudod óvni a többi lakóhelyiség állagát.

 

Természetesen ezek csak ritkán fordulnak elő, de nem árt felkészülni az ilyen eshetőségekre sem!

 

Hogyan vásárolj padlóösszefolyó szettet nálunk?

 

Ha éppen most alakítod ki vagy újítod fel a fürdőszobádat, akkor mindenképpen egyeztess a szaniterek beszereléséért felelős szakemberrel, és az ő iránymutatásai alapján válaszd majd ki a terméket a kínálatunkból. Segítségedre lesznek a szűrőink, így megadhatod, hogy:

 

  • milyen márkát és/vagy milyen szériát preferálsz
  • műanyagból vagy műanyag és fém kombinációjából szeretnél választani
  • mekkora minimális építési magasságú termékre van szükséged
  • a lefolyó része függőleges vagy vízszintes legyen.

 

Ha ezeket a paramétereket kiválasztod, csak azokat fogod látni, amelyek számodra ideális darabok lesznek, és ezek közül tudod betenni a kosaradba azt, ami még esztétikailag is elnyeri a tetszésedet. 

 

Ha valamit nem találsz, vagy csak kérdésed merül fel, keress minket bátran!