Otthon Biztonság

Otthon, biztonság

Ebben a kategóriában találhatod meg mindazt, ami az otthonod és azon belül is a fürdőszobád biztonságos használatához kapcsolódik. Mivel mind a víz, mind pedig a gáz tud nagy károkat okozni, ezért nem árt az elővigyázatosság, és jóllehet elsőre feleslegesnek tűnik, a megfelelő minőségű biztonságtechnikai eszköz életeket menthet, és jelentős anyagi károktól védhet meg téged és az otthonod.

Hogy mindig biztonságos legyen az fürdőszobád és a konyhád, gondoskodj a megfelelő szén-monoxid- és vízérzékelőkről! Tekintsd meg kínálatunkat, és tedd fürdőszobád maximálisan biztonságossá!

Nézet:
Sorrend:

A SzaniterOnline.hu webáruház 2009-ben alakult, akkor még meglehetősen egyedülálló módon az online térben szolgáltuk ki nagy szakértelemmel és minőségi termékekből álló választékkal azokat az embereket, akik épp fürdőszobát újítottak fel vagy rendeztek be újonnan. Neves magyar és külföldi termékeket forgalmazunk már a kezdetektől fogva, hogy minden vásárló megtalálja azt a márkát, azt a stílust és nem utolsósorban azt az árkategóriát, amit keres.

A világhálón elért sikereket követően úgy döntöttünk 2011-ben, hogy személyesen is szeretnénk a vásárlóink rendelkezésére állni, megkönnyítve ezzel a vásárlás előtti szakmai tanácsadást is. Offline boltunk is sikert aratott, így aztán be is kerültünk Magyarország három legjobb szaniterkereskedője közé. Mi mindezt úgy igyekszünk meghálálni, hogy nem csak tartani kívánjuk ezt a színvonalat, de mindig picit többet is szeretnénk adni, mint amit a vásárlók elvárnak! Gyere, tesztelj minket!

Biztonságban otthon: a szén-monoxid-érzékelő

Számtalan fürdőszobai tragédia kiváltója az az alattomos anyag, melyet sem szagról, sem színről nem veszünk észre, és amikor már érzünk valamit, akkor már szinte minden esetben túl késő közbelépni, és így válik egy egyszerű fürdés vagy zuhanyzás borzalmas tragédiává.

Hogy a te családodban biztosan ne következzen be a szén-monoxid okozta értelmetlen haláleset, előzd meg a bajt! Szereltess be otthonodba szén-monoxid-érzékelőt, amely rendkívül érzékenyen előriasztást is ad, hogy egy egyszerű szellőztetéssel elejét vegyük a nagyobb bajnak.

Csupán pár ezer forint, némi munka és olyan biztonságban mehetsz el akár te, akár a szeretteid fürdeni, ami semmi máshoz nem fogható érzés! 

Hogy ne a víz legyen az úr!

A fürdőszobában a másik legnagyobb veszélyforrás maga a víz. Sokszor észre sem veszünk egy-egy szivárgást, egy-egy vízfolyást, amíg nagyobb anyagi kár nem ér minket! Érzékeny műszerként a vízkár legelső jeleire is reagál, és hangjelzéssel hívja fel a figyelmünket arra, hogy valami nem működik. Természetesen a mobiltelefonhoz is csatlakoztatható, így akkor is kaphatsz értesítést, amikor nem vagy otthon, megkímélve magad a több százezres károktól és a hetekig tartó felújítási munkálatoktól! 

Ha szeretnél biztonságos fürdőszobát, akkor válaszd a SzaniterOnline.hu biztonsági termékeit! 

Hogyan vásároljak?

Ebben a kategóriában nem kell válogatással időznöd nagyon, mi már kiválasztottuk a legmegbízhatóbb termékeket, így csak azokat forgalmazzuk, melyekre nyugodtan rábízhatod az életed!

Döntsd el te, hogy mire van igazán szükséged: a vízérzékelő minden háztartásban jól jön, míg a szén-monoxid-jelzőt csupán ott érdemes felszerelni és használni, ahol gázbojlerrel történik a vízmelegítés vagy akár a fűtés is.

Ne gondold, hogy ezek hasztalan apróságok, és tedd kivételesen biztonságossá a fürdőszobád, és ne várd meg, míg tragédia vagy jelentős anyagi kár bekövetkezik.