Mosogatótálcák

Ebben a kategóriában találod meg minden anyagú, alakú, színű és beosztású mosogatótálcánkat, így aztán ha épp most kezded felújítani a konyhádat, és szeretnél bele vadonatúj mosogatótálcát, akkor ne is késlekedj tovább, nézd meg a teljes kínálatunkat, olvass el róluk minden fontos jellemzőt, próbáld beilleszteni gondolatban a saját életteredbe.

Játssz bátran a színekkel, formákkal, és mindig tartsd szem előtt a saját igényeidet, hiszen bármilyen mosogatótálcára is vágysz, nálunk biztosan megtalálod, és még kompromisszumot sem leszel kénytelen kötni érte!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-ben azért hoztuk létre a SzaniterOnline.hu webshopot, hogy biztosak legyünk abban, van olyan szaniterkereskedő, ahol a minőség, a szakértelem és a vevőbarát hozzáállás találkozik. Mivel csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akiknek neve a szaniter témában egyet jelent a minőséggel, így az első célunk megvalósult. Kollégáink egytől egyig nagy szakértelemmel rendelkeznek, hatalmas termékismerettel, így a felmerülő kérdésekben biztosan tudsz rájuk számítani. Vásárlóbarát attitűdünknek köszönhetően a szaniterek vásárlása tovább már nem nyűgöt jelent, így a vásárlási élmény hatására rengeteg visszatérő ügyfelünk van. Épp ez a növekedés tette szükségessé, hogy 2011-ben megnyissuk személyesen látogatható szaküzletünket, ahol a fentiek fényében szolgáljuk ki vásárlóinkat. Hogy ez mennyire lett sikeres, mi sem mutatja jobban, minthogy sikeresen bekerültünk az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. 

A mosogatótálca a konyha szíve

Hiába a modern technika és annak a vívmánya, a mosogatógép, attól még a mosogatótálca nem megy ki a divatból. Sőt!

Akár használsz mosogatógépet, akár nem, nagy gondot kell fordítani arra, hogy milyen mosogatótálcát választasz magadnak az új konyhádba!

Alig akad a konyhában olyan mozzanat, ami során ne használnánk a mosogatótálcát. Vizet engedünk a teához, gyorsan elmosunk egy-két bögrét, megtöltjük a lábast vízzel, elmossuk a zöldségeket, gyümölcsöket.

Meglepő ugye, hogy milyen fontos szerepet tölt be a minőségi mosogatótálca a konyhai tevékenységek során?! Épp ezért kiemelten fontos, hogy nagy körültekintéssel válasszunk, mert ha mellényúlunk, akkor bizony napi szinten fog borsot törni az orrunk alá a mosogatótálcánk!

Mire figyelj, amikor kiválasztod a mosogatótálcát?

Első körben fontos tudni, hogy a mosogatógép valóban csak a mosogatás körülbelül 40-50%-a alól mentesít. Minden másra ott lesz a mosogatótálca.

Fontos megállapítani, hogy mekkora méretre van szükséged. Ha egyedül élsz, és/vagy alig főzöl, akkor nyilvánvalóan egy kisebb méretű is elegendő, míg nagyobb család, esetleg aktív konyhai ténykedés esetén a többtálcás verzió lesz a kényelmes.

Természetesen érdemes odafigyelni az anyagválasztásra is, ma már nemcsak a rozsdamentes acél a nyerő, akad szép számmal kerámia és gránit mosogatótálca is, amelyek melegebb hatást keltenek.

A méret és a hely jellegzetessége is sokszor meghatározza a kialakítást, de ez a kényszerítő tényező se vegye kedvedet, mert a széles választéknak köszönhetően, még ebben az esetben is meg tudod találni azt a mosogatótálcát, ami számodra a legszimpatikusabb!

Hogyan válasszak?

Ahogy a vásárlóink ezt már megszokhatták, különféle szűrők beiktatásával igyekszünk segíteni abban, hogy a webshop kínálatából csak azok a termékek jelenjenek meg, amelyek mind az igényeidnek, mind a lehetőségeidnek megfelelnek.

Válaszd ki azt a márkát, színt, anyagot, méretet, medenceformát és pozíciót, majd akár az árkategóriát is megadva azokat a termékeket, amelyek az igényeidnek megfelelőek, és amikből már biztosan ki tudod választani az igazi mosogatótálcát!