Kádkifolyók

Ebben a kategóriában megtalálsz minden fajta kádkifolyót, melyek elengedhetetlen részei a kényelmes és esztétikai élményt is nyújtó kádfürdőzésnek. Egy megfelelően kiválasztott kádkifolyó fokozni fogja a jó érzésed, egy rossz kivitel viszont a kellemest is bosszantóvá változtatja.

Ha az ülőfürdők szerelmese vagy, akkor nem lehetsz meg a tökéletes kád és a hozzá minden szempontból passzoló kádkifolyó nélkül. Folyamatosan érkeznek újabb és újabb designban, technológiával a gyártóktól a legújabb kádkifolyók, így akár ha csak a tervezés fázisában vagy, akkor is érdemes időről időre megtekinteni a kínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:
 

Amikor a fürdőszobánkat tervezzük, meglehetősen a sötétben tapogatózunk. Természetesen tudjuk, hogy mit szeretnénk, de sokszor nem tudjuk, hogy megvalósítható-e, és ha igen, hogyan. Rengeteg ötlet tűnt el így a süllyesztőben, ezért 2009-ben megalapítottuk a SzaniterOnline.hu webáruházat, ahol folyamatosan arra törekszünk már a kezdetektől fogva, hogy minél inkább kiszolgáljuk a vásárlók igényeit. Így ha bárki megosztja velünk a terveit, munkatársaink sok évnyi tapasztalattal a hátuk mögött a megfelelő tanácsokkal és termékekkel tudják ellátni, hogy az álom valósággá váljon.

Ahhoz, hogy ezt minél hatékonyabban tehessük meg, megnyitottuk személyesen látogatható üzletünket is. Ez a vásárlóközpontú hozzáállás és a prémiumminőségű termékek juttattak el minket oda, hogy Magyarország három legjobb szaniterkereskedőjének az egyike lettünk!

A fürdőzés élménye

Örök kérdés marad, hogy zuhany vagy kádfürdő? Érdekes módon, szinte minden ember leteszi a voksát valamelyik mellett, és csak kevés olyan akad, aki azt mondja, hogy neki mindegy, bármelyiket szereti.

Mivel itthon a fürdőszobák nagy része sokáig csak fürdőkáddal készült, így talán ez a bevett fürdési/tisztálkodási forma Magyarországon.

Igazából még csak baj sincs ezzel, hiszen ki ne szeretne beleülni egy jó forró vízzel teli kádba, esetleg még finom habfürdővel, fürdősóval, illóolajjal vagy fürdőbombával emelve tovább a wellnessélményt.

Ahhoz, hogy ez valóban kitűnő élmény legyen, megfelelő kád szükségeltetik. De nem csak arra van ám szükség! Bár nem olyan termetes alkatrész, mint maga a kád, de ugyanolyan nagy jelentőséggel bír! A megfelelő kádkifolyó nélkül fabatkát sem ér az egész!

Milyen a jó kádkifolyó?

Az első és legfontosabb, hogy megfelelő méretet válassz! Ebben feltétlenül érdemes a vízvezeték-szerelőd vagy a szakértelemmel rendelkező eladóinkat megkérdezned, ugyanis többféle méret létezik, és az sem jó, ha túl rövid, az sem, ha túl hosszú.

Természetesen a méreten túl színben is igazodnia kell a fürdőszobához, mert ha nagyon elüt minden mástól, akkor minden fürdés alkalmával bántani fogja a szemed, ezzel is csökkentve az élmény intenzitását.

Ma már számtalan színben kapható prémiumminőségű kádkifolyó, így akár króm, akár matt fekete, akár bronz, akár rozéarany kádkifolyót keresel, megtalálod azt, amiben aztán nap mint nap gyönyörködhetsz.

Biztosan égsz már a vágytól, hogy kiválaszd a számodra tökéletes csaptelepet a kínálatunkból!

Hogyan válasszak?

A tőlünk megszokott módon a főkategórián belül is tudsz tovább szűrni, így ha konkrét márkára keresel, ha tudod, hogy mennyi pénzt szeretnél szánni rá, hogy milyen színben szeretnéd a kádkifolyót, vagy akár a kinyúlási hossz szerint szeretnél válogatni, nyugodtan megteheted.

Adj meg minden, számodra fontos paramétert, és tekintsd meg a kínálatunkat.

Ha pedig kérdésed merül fel, keresd ügyfélszolgálatunkat, hogy mihamarabb a birtokodban legyen az a kádkifolyó, amellyel tökéletes wellnessélménnyé varázsolhatsz minden fürdést!