Kádak

Kádak

Ezen az oldalon megtalálod az összes, az esztétikus és elegáns fürdőszobához elengedhetetlen kádat, amely a helyiség központi elemévé is válhat lenyűgöző formájával. Kínálatunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni; ha felújítanál vagy építkezel, és nem akarod végigböngészni a teljes szaniterkínálatot, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre. Weboldalunkon széles választékát találod a fürdőkádaknak.

Tekintsd meg prémiumminőségű termékeinket, akcióinkat, kérdés esetén pedig állunk szíves rendelkezésedre!

Mielőtt belekezdenél a fürdőszoba felújításába, érdemes alaposan megfontolni, milyen típusú fürdőkádat szeretnél. A megfelelő fürdőkád megvásárlása előtt érdemes előre tájékozódni az alapanyagokról, szakértővel egyeztetni a kivitelezési alternatívákról és végül, de nem utolsósorban, esztétikai szempontból is döntést hozni.

Kádak: formák és típusok

Talán a legfontosabb az, hogy mennyi hely áll rendelkezésre. Elengedhetetlen a precíz helyszíni felmérés!

Ezután lehet elkezdeni azon gondolkodni, hogy milyen típusú fürdőkádban szeretsz lazítani.

Klasszikusan, a fal mellé szeretnéd vagy a sarokba? Hagyományos formájú kádakban érzed jól magad, vagy esetleg elegendő helyed van a fürdőben, ezért megengedhetsz magadnak egy sarokkádat? Ez utóbbiak között is számos típus létezik, lehetnek azonos oldalmérettel rendelkezők vagy akár sokszögű, aszimmetrikus formájúak is.

 Sok a helyünk? Miért ne lehetne akkor egy szabadon álló fürdőkád középen?

 Ahol nincs túl sok hely – mint például a panellakásokban –, a leglogikusabb megoldás még mindig a hagyományos, fali kádak választása, melyek vagy beépíthetőek, vagy előlappal, illetve oldallappal boríthatóak be. A hagyományos falikádak mellett oldalunkon ezekből is választhatsz, melyek esztétikus és modern kiegészítői a fürdőkádnak. Több méretben és színben kaphatóak. Ha nincs elég tárolóhelyed, akkor praktikus megoldás az előlap szekrény, mely a hagyományos előlapnál többet kínál fürdőszobádba.

A megvásárolandó kád fajtájánál azonban elengedhetetlen számolni a csappal és a lefolyóval, ezekhez igazítva a beépítést. 

 Funkcionalitás

 El szoktál merülni egy kád vízben, vagy jobban szeretsz zuhanyozni? Gyerekek, esetleg idősebbek is használják, így kell esetleg kapaszkodót szerelni rá?

Mindenképpen ajánlott vásárlás előtt személyesen is megnézni, kipróbálni ezeket a bemutatóteremben, mert egyáltalán nem mindegy például, hogy a magasságunkhoz milyen hosszúságú kádat veszünk.

 A fürdőkádak anyaga

 Az első fürdőkádakat fából, majd horganyzott lemezből készítették, eredetileg a gazdagok használták higiéniájuk ápolására, majd a 19. század második felétől a tömeggyártásra is sor került. Manapság számos anyagból készülnek a fürdőkádak, ezek közé tartozik az akril, az öntött vas, a zománc vagy a műmárvány. Ahány ház, annyiféle kád – mondhatnánk, kicsit eltúlozva.

A hagyományos acéllemez kádakon kívül elterjedtek még az akrilanyagból készült fürdőkádak is, ezek nagyon széles választékban, formában és méretben vannak forgalomban, a vásárlók igényeihez igazodva.

 Webáruházunkban a legnagyobb magyarországi és külföldi márkák prémiumminőségű modelljei mutatkoznak be, mint az Aqualine, Cersanit, Ravak, Roca, Villeroy & Boch és a Wellis.

Itt megtalálod álmaid kádját – legyen az hagyományos, egyenes formájú vagy különleges aszimmetrikus –, illetve annak kiegészítőit, tartozékait. Az oldalunkon a szűrők beállításával kereshetsz személyes igényeidnek megfelelő méretű és formájú fürdőkádat. Kérdés esetén fordulj munkatársunkhoz!