Kád-Mosdó Csaptelepek

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden csaptelepünket, amelyre a fürdőszobádban csak szükséged lehet, így a kínálatunkban széles választékkal szerepel kád csaptelep és mosdó csaptelep is. Szerencsére a gyártók rengeteg stílusban dolgoznak, így bármilyen designt is képvisel a fürdőszobád, egészen biztosan meg fogod találni a kádhoz és mosdóhoz való csaptelepeket.

Persze a stílus mellett a minőség is rendkívül fontos, hiszen a napi használatban bírnia kell a strapát, hogy ne kelljen félévente új darabokat vásárolnod. Tekintsd meg prémiumminőségű csaptelepeinket, és válassz ízlésed szerint!

Nézet:
Sorrend:
 

A SaniterLine 2009 óta áll az építkezők és a felújítók szolgálatában a szaniterek területén. Ekkor indult el webshopunk, amely kizárólag olyan gyártók szanitereit forgalmazza, akiknek a neve egyet jelent a minőséggel, így vásárlóinknak már csak a megfelelő stílust kell kiválasztani egy-egy termékkategória esetén. A 2011-es év terjeszkedést hozott, hiszen megnyitottuk hagyományos üzletünket is, ahol immáron személyesen is el tudjuk navigálni a hozzánk betérőket a szaniterek útvesztőiben. Hogy ezt mennyire jól tesszük, mi sem bizonyítja jobban, minthogy beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé. Ha épp szanitervásárláson töröd a fejed, próbáld ki, milyen élmény nálunk vásárolni!

A jó csaptelep mindennek a kulcsa

Biztosan neked is akadt már szép számmal kellemetlen élményed, amikor a nem megfelelő csaptelep miatt csak kényelmetlenül tudtál fürdeni. Ugye nincs is annál rosszabb élmény, mint amikor egy amúgy pihenést és feltöltődést jelentő tevékenység kínná változik.

Ha nem szeretnél ilyet átélni, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy áldozz kellő mennyiségű figyelmet, időt és nem utolsósorban pénzt arra, hogy megtaláld a méretben és formában passzoló csaptelepet. Mutatjuk, mit találsz nálunk!

Mire figyelj oda, amikor kád-mosdó csaptelepet vásárolsz?

Először is fontos eldönteni, hogy szükséged van-e a zuhanyfejre, vagy csak maga a csaptelep az, amit szeretnél.

Kínálatunkban találhatsz olyat, ahol csak csaptelepet vásárolhatsz, de megveheted zuhanyszettel egyben is, és máris két legyet ütöttél egy csapásra.

Fontos meghatározni a csaptelep színét is, így találsz nálunk króm és matt fekete csaptelepeket is.

De a legfontosabb talán a fogantyú, hiszen míg a tekerőgombossal a felnőttek gond nélkül elbánnak, a gyerekes családok inkább az egykaros változatot válasszák, hiszen a gyermekek önállósága sokkal jobban biztosított ezzel a változattal.

Tudod már, melyik fürdőszobai csaptelepet választod?

Hogyan vásárolj csaptelepet nálunk?

Mindenképpen fontos, hogy tudd, hova és mekkora csaptelepre van szükséged, ebbe általában érdemes a vízvezeték-szerelőt is bevonni, mert a túl kicsi és a túl nagy csaptelep is sok borsot fog törni az orrod alá.

 

Ha tudod, hogy mit keresel, érdemes beállítani a szűrőket, amivel meg tudod adni, hogy milyen márkájú, színű, felszereltségű csaptelepet keresel, sőt még fogantyúk szerint is fogsz tudni keresni.

 

Ha ezeket megadod, célirányosan tudsz nézelődni, és hatékonyabban fogsz tudni vásárolni is.

 

Természetesen ha kérdésed merül fel, vagy nem találod azt, amit keresel, akkor mindenképpen keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel segítenek neked a tökéletes kád-mosdó csaptelep megtalálásában!