Fűtőpatronok

Ebben a kategóriában találsz meg minden fűtőpartonunkat, amelyek a törölközőszárító radiátor elengedhetetlen kellékei, amelyek nélkül a törölközőszárító nem tud működni, hiszen mint egy merülő-forraló, úgy melegíti fel a törölközőszárítóban található különleges hőközlő folyadékot. A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke még akkor is, ha amúgy a fűtés más módszerrel is megoldott.

A szaniterek gyártói sorra versengenek egymással, hogy minél hatékonyabb fűtőpartonokat fejlesszenek ki, amelyek nemcsak elérik a kívánt hatást, de közben még a pénztárcánkat és a környezetünket is kímélik.

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2009-es alapítása óta töretlen lendülettel tekinti a vásárlói elégedettséget az első és legfontosabb faktornak. A boldog vevő pedig nem más, mint aki gyorsan és gördülékenyen tudja megvásárolni a lehető legkedvezőbb áron a minőségi szanitereket. Hogy ez minél több embernek elérhető legyen, először egy webshoppal indítottunk, majd 2011-ben lett személyesen látogatható boltunk és raktárunk, így még könnyebbé vált az ügyfeleink számára a segítségnyújtás.

Hogy ez mennyire bizonyult jó útnak, mi sem mutatja jobban, minthogy mára már az ország három legjobb szaniterkereskedőjének az egyike lehetünk. Tégy egy próbát velünk, és éld át te is azt az élményt, hogy a szanitervásárlás lehet élvezetes és kellemes kikapcsolódás is! Mi az, amire most a legnagyobb szükséged van a fürdőszobádban?

A fűtés evolúciója

Míg korábban a fűtőtestek csupán a funkciójukat látták el, és senki sem törődött azzal, hogy mennyire esztétikusak, addig mára nagyot fordult a kocka. Talán emlékszel te is az ormótlan fűtőtestekre, amiket mindenki próbált elrejteni, mert hát finoman szólva sem voltak az otthonok ékkövei.

Azonban ez rengeteget változott az elmúlt években, és a fűtőtestek gyártói egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek arra is, hogy a vásárlóknak a funkció mellett az esztétikumról se kelljen lemondani. Hiszen mindenki arra törekszik, hogy az otthona szép és stílusos legyen, no meg persze meleg, amikor odakint tombol a hideg idő.

Nincs ez másként a fürdőszobában sem, így mára egyre nagyobb teret nyernek a törölközőszárító radiátorok, amelyek amellett, hogy megszárítják a nedves törölközőket, fő fűtésként is funkcionálhatnak a fürdőszobában.

A törölközőszárító lelke a fűtőpatron

Ahhoz azonban, hogy a törölközőszárító tökéletesen működjön, szükség van a megfelelő fűtőpartonra, amely gyakorlatilag merülőforralóként működik, azt leszámítva, hogy a csövekben keringő folyadékot nem forralja fel, hanem csak szinten tartja. 

A hangtalan folyadékáramlás teszi lehetővé azt, hogy az egész törölközőszárító felmelegedjen, jóllehet arra érdemes odafigyelni, hogy sem az alja, sem a teteje nem lesz annyira meleg, mint a közepe.

Természetesen nem hagyunk egyedül, így ha tőlünk vásárolsz fűtőpatront, segítünk neked választani! Nézz körül, és találd meg a neked való kiegészítőt, és tedd fürdőszobádat a lehető legkomfortosabbá velünk!

Hogyan válassz fűtőpatront?

A legegyszerűbb dolgod akkor lesz, ha egy szakember megmondja neked, melyik fűtőpatront válaszd, vagy a nagy szakértelemmel bíró munkatársainknak mondod el, hogy milyen típusú törölközőszárítóhoz keresel kelléket.

Persza azért ugyanúgy használhatod a szűrőket, hogy kiválaszthasd, milyen márka, milyen szériájának keresed a fűtőpartonját, sőt a teljesítmény és a hőfokszabályozás alapján is tudod szűkíteni a kört.

Ugyanakkor ne feledd, ha elakadsz, mi itt vagyunk pár kattintásnyira tőled!