Falikutak & Kiöntők

Ebben a kategóriában találsz meg minden falikutat és kiöntőt, amelyek rengetegféle funkciót el tudnak látni. Ha úgy érzed, van olyan helyiség, ahol hasznát vennéd, akkor feltétlenül érdemes egyeztetni egy vízvezeték-szerelővel, majd a méretek pontos ismeretében kiválasztani a kínálatunkból a legmegfelelőbb falikutat vagy kiöntőt, amely nagyban hozzá tud járulni az otthonod kényelméhez.

Ha egyre inkább azt érzed, hogy bizony jól jönne, akkor ne habozz belevágni, hálás leszel érte magadnak a jövőben! Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így ha most nem is találsz számodra tetszetős darabot, akkor is érdemes visszatérni hozzánk!

Nézet:
Sorrend:
 

2009-ben azzal a céllal hoztuk létre a SzaniterOnline.hu internetes szaniterkereskedést, hogy legyen idehaza egy olyan hely, ahol kizárólag minőségi szaniterek között tud válogatni bárki, aki épp fürdőszobát rendez be vagy felújításba, építkezésbe kezd. Gondoltunk mindenre, így maximálisan teljeskörűen be lehet szerezni nálunk mindent, még azt is, ami a beszereléskor szükséges egy-egy termék esetében.

Munkatársaink nagy szakértelemmel igyekeznek megkönnyíteni a vásárlást, és hogy minél hatékonyabb legyen a kommunikáció, 2011-ben megnyitottuk személyesen látogatható üzletünket is. Az erőfeszítéseinket siker koronázta, hiszen bekerültünk a három legjobb szaniterkereskedő közé, ami további visszaigazolást adott nekünk arról, hogy jó úton járunk! Ha bármilyen szaniterre szükséged van, fordulj hozzánk bizalommal!

Mire jó a falikút és a kiöntő?

Számos olyan tevékenység létezik otthon, amely nagyobb vízigényt, esetleg nagyobb vízzel rendelkező edényt kíván.

Nem mindent akarunk a konyhai mosogatóban elmosni, nem mindig akarjuk a fürdőszobai mosdót használni, hogy kezet mossunk, hiszen rengetegszer ezektől a helyektől távol lenne szükség vízfelvevő helyre. Nos, ilyenkor jönnek jól a falikutak és a kiöntők!

  • Tehermentesíti a többi vizesblokkot, ami higiénia szempontjából is nagyon jól jön sokszor.
  • Egyszerűbb vizet vételezni, mintha a fürdőszobai csap alá kellene befeszegetni a vödröt.
  • Könnyebben meg tudsz szabadulni a már elhasznált vízmennyiségtől.
  • Gördülékenyebben és egyszerűbben tudsz tisztán tartani garázsokat, kazánházakat, fészereket általa.

Te melyik változattal szoktál otthon kínlódni? Nem gondolod, hogy ideje lenne változtatni?

Tedd komfortossá otthonod!

Nagyon sokan esnek abba a hibába otthonuk kialakításakor, hogy csak a nagyon alapvető tevékenység hely- és eszközigényeire gondolnak.

Ha például tudod magadról, hogy sokat kertészkedsz kint a kertedben, vagy sokat főzöl a nyári konyhádban, esetleg sok időt töltesz a garázsban barkácsolással, akkor feltétlenül érdemes vízfelvevő helyet kialakítani, hogy ne kelljen mindig berohanni a házba, és összekoszolni odabent mindent.

Gondold végig, a családban ki milyen kedvenc elfoglaltsággal rendelkezik, és ahhoz mérten tervezzétek meg az otthonotokat kívül-belül. Ha pedig ehhez szükségét érzitek egy falikútnak vagy kiöntőnek, akkor ne habozzatok szétnézni konyhai kiegészítők kínálatunkban!

Hogyan válassz?

A tőlünk jól megszokott módon itt is igyekszünk megkönnyíteni számodra a választást. 

A falikutak és a kiöntők között tudsz márkára, anyagra és szélességre szűrni, valamint megadhatod azokat az értékhatárokat, amelyeken belül hajlandó vagy áldozni rá.

Időtálló rozsdamentes darabokat találsz a kínálatunkban, így érdemes a hosszú távú megtérülést is figyelembe venni, hisz nincs annál bosszantóbb, amikor valamit egy-két éven belül cserélni kell, mert a minősége erősen kifogásolható.

Hogy te ne járj így, a termékeink közül válaszd ki a saját falikutadat vagy kiöntődet!