Elektromos Padlófűtés

Ebben a termékkategóriában találsz meg minden, elektromos padlófűtéssel kapcsolatos terméket, amelyek nélkülözhetetlen elemei ennek a kényelmes fűtési módozatnak. Ha otthonodban most tervezed kialakítani a fűtési rendszert, feltétlenül nézz szét ebben a kategóriában, hogy lásd, milyen egyszerűen kivitelezhető a rendszer telepítése.

Alkalmazhatod fő fűtésként is, így ha számodra ez a fűtési mód a legszimpatikusabb, ne akadályozzon semmi abban, hogy ezt válaszd! Fontos kiemelni, hogy a burkolat alá kell telepíteni, ezért időben kell dönteni! Tekintsd meg a kínálatunkat, egyeztess munkatársainkkal a legjobb opciókat illetően!

Nézet:
Sorrend:

A SaniterLine már csaknem másfél évtizede áll az otthonteremtők szolgálatában, így akár építkezel, akár felújítasz, nálunk minden szükséges szanitert megtalálsz, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, WC-ről vagy akár wellness eszközökről. Eleinte csak a virtuális térben szolgáltuk ki a vásárlóinkat, de 2011-ben megnyitottuk a hagyományos üzletünket is, ami azt tette lehetővé, hogy jóval hatékonyabban tudják szakképzett munkatársaink segíteni a vásárlókat abban, hogy eligazodjanak a több tízezer termékünk között. A minőséget biztosítjuk, így neked csak arra lesz gondod, hogy a stílusban és méretben megfelelő darabot kiválaszd. Mindezeknek köszönhetően beválasztottak minket az ország három legjobb szaniterkereskedője közé, érdemes hát egy próbát tenni velünk!

 

Miért is olyan népszerű az elektromos padlófűtés?

 

Az elmúlt évek során egyre inkább teret nyert az elektromos padlófűtés, így a fűtéssel kapcsolatos termékeink között megtalálsz mindent, ami ennek a kialakításához szükséges.

 

Az egyik fontos előnye, hogy sokkal kisebb porképződéssel jár a működtetése, így allergiásoknak ez a legpraktikusabb választás. Mellette szól továbbá az is, hogy egyből a testet éri a hőképződés, így nem a levegőt kell először felfűteni, ez pedig látszódni fog a fűtésszámlán is. Végezetül szót kell ejteni a karbantartásról, hiszen ebben az esetben is sokkal kevesebb anyagi ráfordítással kell számolni.

 

Mi szükséges a kialakításához?

 

Ha azt hiszed, hogy utólag nem lehet padlófűtést beszerelni, akkor megnyugtatunk: nincs minden veszve akkor sem! 

 

A burkolattól függően fogsz tudni választani, elektromos padlófűtés esetén mindenképpen szükséged lesz a következőkre:

 

  • Elektromos padlófűtő szőnyegre (különféle méretekben)
  • Univerzális termosztátra a kényelmes szabályozás érdekében
  • Szigetelőlemezekre
  • Műanyag T-rúdra a kábelek rögzítéséhez

 

Természetesen óva intünk attól, hogy szakember nélkül vásárolj, hiszen minden otthon mást igényel.

 

Hogyan vásárolj a termékeink közül? 

 

Ha már eldöntötted, hogy elektromos padlófűtést szeretnél, akkor mindenféleképpen az legyen az első lépés, hogy konzultálsz egy szakemberrel, aki miután felmérte nálad a terepet, tud tanácsot adni a megfelelő rendszer kiépítéséről.

 

Nem minden burkolat alkalmas ugyanis ennek a rendszernek a kialakítására, de ha zöld utat kapsz, akkor is oda kell figyelni a méretre, hiszen az a helyiség nagyságától is nagyban függ.

 

Mindenképpen a szakember által összeállított listával érkezz hozzánk akár online, akár a hagyományos módon, és segítünk neked összeválogatni mindent, ami ehhez a fantasztikus fűtési módhoz szükségeltetik. Ha pedig elbizonytalanodsz, vagy nem találsz valamit, akkor fordulj bátran munkatársainkhoz!