Bidé Csaptelepek

Bidé csaptelepek

Ebben a kategóriában találsz mindent, ami a bidével és azok beszerelésével kapcsolatos. Ha szeretnéd a mellékhelyiségedet tökéletesen komfortossá tenni, ne hagyd ki belőle a bidét és a csaptelepet, mert számtalan előnnyel bír a használata. 

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük, hiszen a gyártók egyre több stílusban, színben és technikai megoldásokkal ellátott darabokkal kényeztetik a vásárlókat, hogy mindenki megtalálja azt, ami a kényelmének és az ízlésének megfelel. Tekintsd meg a bidé csaptelep kínálatunkat, és válogass kedvedre!

Nézet:
Sorrend:
 

Szanitert vásárolni egyáltalán nem könnyű dolog, hiszen nem elég odafigyelni az esztétikumra, rengeteg más szempontot is figyelembe kell venni. Hogy mégse jelentse ez azt, hogy nincs választási lehetőséged, 2009-ben megalapítottuk a SzaniterOnline.hu webáruházat, hogy ne kelljen választani a szép és a hasznos között. A majd 2000 termékünket kizárólag olyan gyártóktól szerezzük be, akiknek a neve egybeforrt a minőséggel itthon és külföldön egyaránt, így akik hozzánk fordulnak, biztosan prémiumminőségű szanitert kapnak a fürdőszobájukhoz. 

Vásárlóink ezt olyannyira nagyra értékelték, hogy gyorsan Magyarország három legjobb szaniterkereskedője között találtuk magunkat. Ezután már egyenes út vezetett addig, hogy 2011-ben megnyíljon a személyesen látogatható boltunk és raktárunk. Azóta is töretlen a siker, mi pedig napról napra igyekszünk mindent megtenni azért, hogy ez ezután is így maradjon!

Mire jó a bidé?

Jóllehet már több száz éve használjuk a bidét, mégsem élvez olyan nagy népszerűséget. Sok lakásban egyszerűen nem jutott neki hely, vagy épp nem látták értelmét beszereltetni. Pedig helyszűkére is van megoldás, és a bidé jótékony hatása sem elhanyagolható.

Talán kevesen tudják, hogy a hagyományos, valóban helyigényes bidén túl létezik bidézuhany is, mellyel garantáltan helyet spórolunk.

Ha pedig a bidé használatának áldásos hatásairól is tudomást szerzel, akkor biztosan mellette döntesz!

Azokban az országokban, ahol elterjedt a bidé használata, ezzel együtt az altest alapos, vízzel való megtisztítása a mellékhelyiség használata után, ott sokkal kisebb arányban fordul elő végbélrák vagy épp az aranyér. Így aztán a bidé egészségmegőrző hatása vitathatatlan.

Milyen bidé csaptelepre lesz szükségem?

Ez annak a függvénye, hogy milyen típusú bidét választasz.

Ez pedig, ahogy fentebb említettük, a hely, azaz a mellékhelyiség vagy a fürdőszoba méretének a függvénye, így pontos mérés után akár a vízvezeték-szerelő, akár a kollégáink is tudnak tanácsot adni, hogy a háromféle (klasszikus, WC-ülőkés, bidézuhanyos) modell közül melyik darabot, és ezáltal melyik bidé csaptelepet válaszd.

A klasszikushoz megoldáshoz tekerhető vagy egykaros csaptelep illik, míg a zuhanyzós megoldáshoz kézi zuhanyt is tartalmaz a csaptelep.

Természetesen itt sem kell lemondanod az ízlésedről! Manapság már mindenféle színben, formában és stílusban kaphatóak a bidé csaptelepek, így hát nincs más teendőd, mint átfésülni a csaptelep kínálatunkat!

Hogyan válasszak?

Ahhoz, hogy ne a több száz termék között kelljen kószálni a virtuális áruházunkban, használd bátran a szűrőt.

Add meg, milyen szín (matt fekete, króm, arany, rozsdamentes acélhatású), milyen forma (szögletes, kerek) érdekel, valamint azt is, hogy milyen telepítéssel, fogantyúval vagy leeresztőszeleppel szeretnéd a bidédet használni. 

Természetesen választhatsz gyártót is, ha van olyan név, amiben maximálisan megbízol.

Érdemes alaposan körüljárni a témát, hiszen több évtizedre készülsz a bidéddel összeköltözni, ezért kollégáink szakmai tudásukkal segítenek neked eligazodni a bidé csaptelepek útvesztőiben!